Arsenal beharang

Utolsó percig húztam, hátha megint megszólal a covid riadó és nem lesz meccs, de ilyen mákja az embernek gondolom csak egyszer lehet évente. Teljesen érdektelen, időkitöltésnek is maximum erős szalonspicc behatása alatt mondható találkozó kezdődik hamarosan. Legalább utazni nem kell érte. 

Két meccsen geci. Komolyan, az idegbaj kerülget ilyenkor, hogy mégis pontosan mit gondolnak az emberek dolgokról. Hogy ez melyik kibaszott bolygón, melyik rohadt fénytörésben tűnt egy pillanatra is jó ötletnek, hogy egy ilyen értelmetlen felesleges és faszt se érdeklő szarnak az elődöntője egyből két meccses legyen. Bocsásson meg kedves uram, de értse meg, új szabályozást vezettek be, ezért mostantól a prosztata vizsgálatot két részletben, egy hét különbséggel végezzük igen. Igen uram, megértem, hogy ideges, de sajnos a fia fitymáját nem vághatjuk le egyben, jöjjön vissza egy hét múlva, akkor szedjük le a maradékot. Igen, kicsit kellemetlenebb, lehet, hogy lifegni is fog egy kicsit, de mit csináljak. Ráhúznám én is fitymámat a fejére kapucninak annak lengőheréjű fasztartálynak, aki kitalálta ezt. Bár ezt lehet már mondtam. 

Hallod, és vágjátok, hogy ebből a fosból van még egy, és azt is most játszottuk? Eszem megáll. Igen értem, kell a pénz lóvéra, meg legalább élesben lehet nézni a tarcsit és örülni, hogy normál esetben nem ők a kezdők, de bazmeg, ennyi erővel erre a hónapra benevezhettünk volna mi is az ANK-ra, aztán röhöghetnénk azon, hogy szegény csokipók nem ismeri az órát rendesen. Sebaj, ismerem Kloppót, annyira nem nagy az arca, hogy felküldjön egy ilyen 20%-os opacitású teljes fakót, lesz egy ilyen jó 70%-os alap kezdő, felvizezve helyenként 12-nek kinéző, de 18-at alulról súroló formákkal. Vagy pont nem. Amúgy is, ha tovább jutunk, akkor mi lesz? Játszunk a dinamóval, köcsög Rüdiger fejel egy gólt szögletből, kibellik, aztán pizsama. Megnyerjük? Amúgy valszeg úgy is marad ez második – harmadik hely, szóval ilyen értelmetlen statokban lehet vele villogni, hogy hány kupár szerzett (vagy nem szerzett) Klopp mennyi idő alatt. 

Nézzetek inkább ti is igazi focit, ilyen az, amikor focizni tudó emberek mozognak a középpályán, nem csöves milnerek. Könnyeim patakokban potyognak, nézem is loopolva és csattogtatom a fél fitymát ami megmaradt:

Oké, annyira nem leszek paraszt, mert normál esetben egy ilyen meccsnek van ilyen vicces roncsderbi hangulata. Mint amikor leitatsz két törpét, rájuk adsz ilyen felfújható raptor ruhát és röhögsz rajtuk amikor verekszenek. Most annyiban van csak cink, hogy azok a támadók, akiknek röhögni szoktunk normál esetben, most sajnos az elsődleges választások (Origi még az sem), szóval ha itt kimegy egy Jotának a lába, akkor konkrétan baszhatjuk a góllövést a következő 2 hétben legalább. Dettó a középpálya: Ha Oxnak kell felmennie támadónak mert rájövünk, hogy a labdarúgás nevű játékra Taki kevésbé alkalmas, akkor ott is lehet zavar az erőben elég gyorsan. Mármint nem azért, mert Ox akkora megváltás lenne a középpályán, csak létszámilag mondom. Igen, ha mindenki itt van, akkor fless lenne egy ilyen meccs, most inkább kibírnám nélküle. 

Arsenal szintén zenész: ANK-ra mentek hárman, van pár sérült, pár elvileg covid-os és covidból visszatérő, de nem edző is akad (az is milyen kurvára bejött a Tottenham ellen. Persze, nem edzettek, sima lesz, aztán a nagy lófaszt), cserébe mennek hétvégén pont az említett csirkékhez, ami mondjuk top4 szempontjából nem lesz mindegy. De legalább láthatjuk Kloppót meg Artetát hörögni az oldalvonal mellet a kurva nagy semmin, mint ilyen szórakoztatási faktor be tudom számítani félig. 

Megpróbáltam, de lehet kezdőt inkább mégse tippelek, a gálakezdőtől a max Tsimikassal dúsításon át a proper Kai Gordonnal felvizezésig mindent is látok jönni, reméljük valahogy becsorog egy békés három gól valakinek (tényleg mindegy kinek) az első félidőben, hogy a másik már kurvára ne akarjon csinálni semmit se, jobb a békesség alapon.