Dokumentumfilm készül a Liverpoolról

Ugyan a pályán nem igazán megy mostanában (az elmúlt nyolc hónapban) a Liverpoolnak, egy dologra nem panaszkodhatunk: Ian Ayre és csapata valami elképesztő mennyisésű – és nagyon is sikeres – munkát végez a klub bevételeinek növelése érdekében.

Ayre-ék legújabb zseniális húzása egy hatrészes dokumentumfilm, amelyet a FOX Soccer fog forgatni, és ami a klub idei utolsó meccseitől egészen a 2012/2013-as idény első találkozóiig fogja nyomon követni a csapat minden lépését, mindeközben ügyelve arra, hogy a klub gazdag történelmét, szellemiségét, valamint különleges voltát is bemutassák. Az Our Liverpool: Never Walk Alone-t 2012 őszén mutatják be.

Pénz. Jönni. Ide.

Személy szerint egy kissé félek ettől a filmtől, mert összességében egy hatrészes reklámmal lesz dolgunk, aminek nem lesz más célja minthogy minden kis vágottszemű további távol-keleti és amerikai emberek érezzék úgy, hogy nekik feltétlenül Liverpool-mezre van szükségük. Viszont mivel egyrészt szükségünk van ilyenekre, másrészt jól is elsülhet a dolog (akár egy fasza dokumentumfilmet is kaphatunk), örömteli hírnek tartom, hogy a világon elsőként – és itt ismét kalapot emelek Ayre előtt – belevágunk egy ilyen izgalmasnak ígérkező projectbe.

„WARNING for Everton fans: this programme contains trophies!!!!! YNWA” – egy komment a hivatalos honlapról