Nehéz így koncentrálni

Nehéz a tegnap történtek fényében a Wigan – Liverpool találkozóra koncentrálnunk, holott most ez a feladatunk: egy ma esti győzelemmel pontegyenlőségbe kerülhetünk a negyedik helyen álló Chelsea-vel, aki holnap este épp a Tottenham vendége lesz. Idegenben jók vagyunk, de a Wigan épp a nagyok ellen szokott meglepetést okozni. Rövid áttekintés a hétközi fordulóhoz.

Mégsem bírjuk megállni, hogy ne törjön ki belőlünk egy “MIÉRT?!”: a legjobb támadónkat, az egyetlen formában levő gólszerzőnket eltiltották, Lucas, a PL egyik legjobb védekező-középpályása az egész idényre kidőlt, Gerrard pedig továbbra is csak edzeget. Most december van, ilyen tempóval márciusra Joe Cole-t is visszahívhatjuk, májusban meg emergency signingként érkezhet vissza Poulsen…

Bellamy ismét kezdő lehet

A helyzet azonban az, hogy kesergéssel még nem nagyon nyertek meccset. Mivel Suarez büntetése a fellebbezés ideje alatt nem él, akár ma is pályára léphet, bár ezt nem tartjuk túl jó ötletnek, sem túl valószínűnek. A kezdőnk valahogy így fog kinézni: Reina, Enrique, Agger, Skrtel, Johnson, Adam, Henderson, Maxi, Downing, Kuyt, Bellamy.

A Wigan idén (sem) túl acélos, azonban kevés olyan igazán sunyi csapata van a Premier League-nek, mint ők: a semmiből képesek szétkapni akár nagycsapatokat is, ám mindössze három győzelmet tudtak összelapátolni augusztus óta (QPR, Sunderland, West Brom), szóval nem rajtuk fog múlni, ha ma nem nyerünk.

Kuyt így fog nekiesni a Wigannek

A mérkőzést illetően csak egy kérésünk van: Kuyt, drága testvérünk, kapcsoljuk be azokat a rakétákat, mert rohadtul kellene most egy jó Dirk a pályára!