A hónap képe – szeptember

"Cogito ergo sum!"A csapat másnapos, Suarez megállíthatatlan, Gerrard már egészséges, van balbekkünk, Hendersonról nem derült ki semmi, kiszórjuk Poulsent, Aquilani harmadik olasz csapatát fogyasztja, Joe Cole a Lille-nél kezd új életet, Carroll ismét gólt szerez, összefüggés van a bemutatás és a Chelsea-be igazolás közt, győzünk végre az Emiratesben, a golfütő hazatér, az Everton-drukkerek pedig kritikán aluliak. Liverpool. Egy hónap. Egy kép.

Jött, látott, és győzött, José Enrique minden kétséget kizáróan megérdemelte már, hogy roppant nívós, és a nemzetközi szaksajtó által is elismert sorozatunk e havi szereplője legyen. Bármennyire is küzdök, nem tudok felidézni olyan helyzetet, amiben elvesztette volna a labdát: felboríthatatlan, szerelhetetlen és minden értelemben kikerülhetetlen. Két gólpasszt máris kiosztott, passzolási statisztikái kiemelkedőek, és egyelőre öles léptekkel menetel afelé, hogy a nyár legjobb üzletének bizonyuljon.

forrás: LFC.tv – Enrique meets the press

Emellett végtelen szerénység, és konstans vigyorgás jellemzi azt az embert, aki hét szereplés alatt meggyőzött minket arról, hogy ma már – Lucashoz hasonlóan – kihagyhatatlan név a Liverpool kezdőjében.