A hónap képe – február

"Cogito ergo sum!"King Kenny visszatért, Meireles megint gól lő, az Anfielden ismét a texasiak ellen tüntettek, Torres szerint az ember vére mégis kék, Hodgson úgy gondolja, csapata jól játszott, de John W. Henry is ott volt, Reina mindent kivéd, ám mégis Carragher ordításától hangos a pálya, Joe Cole és a piroslap, avagy Kyrgiakos és az Everton, Konchesky rémes, Suarez debütál, Babel Howard Webbel álmodik, Agger és a viking temető esete, Houllier tapsot és három gólt kap, Benitez sakkban veri a BBC-st. Liverpool. Egy hónap. Egy kép.

A Liverpool-Sparta Praha meccs kópiáit a CIA vásárolta fel, miután – látva a szurkolók szenvedését – úgy döntöttek, titkos börtöneikben lecserélik a Balázs Pali-kazettákat. Mégis, ha ki szeretnénk emelni valakinek a nevét az EL-találkozót vagy akár egész februárt illetően, akkor gondolkodás nélkül tudunk mondani egy játékost. Dirk Kuyt az az ember, akinek – immáron hatodik éve – egyszer sem lehetett megkérdőjelezni hozzáállását. 30 éves, de annyit fut, mint két 25 éves. Lomhának tűnik, de mindig, mindenhova odaér. Nem egy gólzsák, de akkor képes gólt lőni, mikor mások nem. Munkabírása, attitűdje egyaránt példaértékű, mi pedig még legalább öt ilyen jó évet kívánunk neki!

Kuyt ünnepel a Sparta Praha ellen szerzett gólja után

A nap kérdése: vajon tizes skálán mennyire gáz, hogy az egy napon vásárolt David Luiz és Torres közül a védő előbb szerzett gólt?