Klasszik ajándék a fa alá

Továbberőszakoltuk magunkat a leszteren át, fiatalokkal, come back, dráma, Milner, are you not entertained?

Igazából lehetne elemezgetni, hogy a Liverpool zsé elkövetett olyan hibákat, amiket a masszív PL emberekkel felálló lejcseszter meg büntetett aztán hamar a kiesés szélére sodorta a vörösöket. Tsimikas faszra lesz húzva, ha transitionben így adja el a lasztikat, de ma ez nem osztott nem szorzott. Egyszerűen imádom azt, hogy akármi is van megy előre a csapat, akkor sem áll le, ha sárga Origi van centerben, Milner ráíveli mintha nem lenne holnap.

Ahogy néztem az utolsó fél órát ráébredtem, hogy a futballt bár megpróbálta de nem tudta megölni a Chelsea, vagy a City pénzáradata, és a Szuperkupával sem lett volna halottabb, mint most a BL-lel. A régi jó dolgokból már nem maradt semmi öregember énem ült és nézte, hogy covid ide vagy oda, lutri ide vagy oda, itt van ez a nevetségesen kevés összdíjazású kupa, ahol megy a fetrengés sárdagasztás tinik és világsztárok csúsznak másznak a győzelemért magáért. Ennél tisztább dolog már ebben a sportban nem létezik. Köszönjük a Carabaonak, hogy életbentartja ezt a sorozatot.

Aztán megütött a kognitív disszonancia péklapátja, hogy basszák már meg, hogy még januárban még több meccset kell letolni, amikor amúgy is ki tudja mi lesz a csapattal. Tovább fűzve illuminált gondolataimat sikerült kibogozni úgy Nagy Sándor módra, hogy két dolog kell, ahhoz hogy meglássam ezt a gyermeki tisztaságot a mikiegérkupában. Az egyik Klopp teljesen a helyén kezeli ezt az egészet. Ljinderst küldi sajttájra, kiskölykök mutathatják meg magukat az Anfielden a nagycsapatban és nézhetik közelről Vardyt. És a második, ugyan van ez a kiinduló öntökönrúgás, cserébe ez nem látszik meg a hozzáálláson vagy a játékterven. Kiengedik a levegőre az óvodásokat, hogy szaladjatok szabad a játék, ők pedig szaladnak, ha elesnek sarasak lesznek és kitörhet a foguk, aztán ki tudja lehet összejön egy jó run, de lebaszni senki sem fogja őket. Megkaptuk az Arsenalt elődöntőre, hogy szaladjanak megint mint kölyökkutyák a mezőn.

Boldog Karácsonyt kedves Fonattársak!