A véletlen műve…

Chemtr barceMa csupa olyan dolgot szedtem össze a kurta-furcsa összefoglalóba, amik között nincsen összefüggés. Csupa olyan dolgot, ahol csak a brit tudósok és a legelvetemültebb chemtrailes összeesküvés hívők vélnek mintázatokat felfedezni. Lássuk is őket.

Az ünnepi pörgésben 3-4 naponta, rotáció hiányában játszott meccsek és a Hamstring Szörny mai háromszori lecsapása között nincsen összefüggés.

1601rotaciokaracsonyKöztudomású, hogy az emberi anatómia a hidegre és a fáradtságra úgy reagál, hogy az izmok elernyednek, a reakcióidő felgyorsul, ezzel csökkentve egy-egy jó mozdulat sérülésveszélyességét. A Kloppball egyébként is a kevés futásról és a kocogásról szól, így sosem volt jellemző a csapataira, hogy sérüléshullámok végigszaladjanak rajta.

Ennek a végkövetkeztetése az, hogy minek ide pihenés, hiszen alul fizetett emberek ezek, akik napi 8 órában robotolnak valami építkezésen. Egyébként is azért vannak, hogy szórakoztassanak. A Kupameccsnél meg nincsen nagyobb szórakozás, így ezekből minimum 50 kell egy szezonban. Ezért is jó, hogy már a Wembleyben vagyunk nemesfémért.

A bójamentes cápás kezdőtől a csapat természetesen nem cápásan játszik, hanem pocsékul. No meg Coutinho, aki ugye magától van szar formában és még véletlenül sem a bójákkal nem tud együtt játszani, hirtelen elfelejti a gyorstüzelő módot az FPS játékban és teljesen véletlenül kezdett el sarkazgatni és kényszerítőzni a másik brazil kölökkel a tizenhatos előterében. Továbbá a Firmino gyerek Ibe majd Benteke beállásával természetesen nem kapcsolt gyorstüzelő üzemmódba.

stoketaka

Véletlen, véletlen mindenütt…

A Hughes-féle exbarcásokkal telepakolt Stoke nem játszik kulturáltabb focit, mint Pulissal volt szokásuk.

Ilyen az, hogy a legjobb összeállítású védelem a Klopp éra második legtöbb lövését engedte.

Az, hogy Touré papa a maga hiper sebességével, 16 alkalommal tudott sikeresen felszabadítani, ezzel egymaga elintézte, hogy a Klopp korszak második legtöbb felszabadítását ma mutassuk be.

Ide tartozik, hogy Crouch beállása meglepő és nem értem miért nyerte meg minden fejpárbaját, mikor a védelmünkben Lucas volt a legmagasabb játékos.

1601lucasveletlen

Természetesen Lucas passzpontossága és edzői között nincsen összefüggés…

Benteke beállásával természetesen feljavult a kontrajátékunk, ezen már senki sem lepődik meg.

osszeeszkuves-007-800x533Remélem, hozzám hasonlóan senki sem látja a felsorolásban megbúvó rejtett összefüggéseket.

________________________________________________________________________

No, jó ebből ennyi elég. A vicc az, hogy Lovren kiesése a nagyobb érvágás, hiszen most gyakorlatilag ott állunk, hogy a Lucas-Can duó a legjobb és legtapasztaltabb középső védő duónk. Elég ijesztő lesz így majd a bajnokság.