Morgós kommentfogó

koalaA roppantul nem meló barát délelőtti időpontban megtekinthető találkozó a túránk második meccse, az első Ausztráliában, az összesen hat sörmeccsből.

Gondolkodtam rajta, hogy mi mit is kell elmondani erről és az ilyen típusú meccsekről, hiszen az évek során azért már gyakorlatilag mindent elmondtunk, amit tudni érdemes. Erről jut eszembe a poszt végén megtalálható kérdés.

Mindenesetre gyorsan és röviden ezek a két évente ismétlődő AusztroÁzsiai és USA túrák két dologról szólnak:

  • a szponzorokról és az ő igényeikről. Ezért is ment a csapattal Fowler, Rush, Hamann, Luis Garcia, hogy ott tudjanak lenni a szurkolói találkozókon, vakiskola látogatásokon és más egyéb szponzori happeningeken. Nem kevést pénzt kapunk ezekért.
  • a meccsfitnesz megszerzéséről

szponzorAlapvető, hogy ezek a meccsek nem alkalmasak egyes játékosok és a csapat várható szereplésének megítélésére.

Most egyébként a Brisbane Roar lesz az ellenfél, akik mostanság többször is Ausztrál bajnokok lettek, mondjuk tavaly csak a középmezőnyben szerepeltek és a keretből egyedül az edzőjük nevét sikerült felismernem. Végül is mindegy is, ahogyan az eredmény is, hiszen a lényeg, hogy kétszer 11 játékos tud tolni 45 percet. Nagy kepeszteni valója meg csak Tex-nek és Wisdomnak van.

„Szavazni”, úgy lehet, hogy először megnézed az eredményeket, majd visszamész a szavazáshoz és akkor tudsz szavazni. Egyébként idegesítő hibaüzenetet ad.