Távol-keleti kommentfogó

480551796
Zúgjanak a fanfárok, peregjen a dob, fröcsögjön a borsófőzelék, mert a Maláj All Star csapata ellen kezdetét veszi a 2015-2016-os szezon. Mondjuk bennem még erősen él az előző évad kellemetlen emléke, annyira, hogy az első gondolatom az volt, amikor kiderült, hogy holnap játszunk, hogy “Jézusom, már megint ki fog minket elpicsázni”. Ennyire azért talán nem vészes a helyzet.

Különösen, mert mint tudjuk, az ilyen felhozónak se nevezhető meccseknek annyira értelme van összesen, hogy Indonéziában is kettőzött számban fogyjanak az Allen mezek, ha már egyszer a világ kb. minden másik pontján méretidegen lenne ezeket hordani. A srácok most kezdenek csak belecsúszni az alapozásba, ezt, illetve néhány hajlongással megtűzdelt selfie orgiát hivatott megszakítani a ránk váró 90 perc. Remélem nem alakul ki spontán kövezés a jakuzzi környékén, de már csak a “Kommentfogó” műfaj egyedi jellege miatt sem szorítkoznék néhány, közepesnél erősebben gyantázott ladyboyból való taktikai felkészülésre, ha szerencsénk van, talán láthatjuk mozgás közben néhány új szerzeményünket, esetleg kedves druszámat a kapuban. Mivel Szingapúr jópár időzónával arrébb van, ezért a kimondottan szerencsés, ma délután 3 órás kezdéssel lépnek pályára kedvenceink, de nem, ez nem az a meccs lesz, amivel a WC-n ülve pixeles flash streamen akarod elégetni az utolsó bitjeidet a mobilnetedből, hogy az események részese lehess.

Ilyen lecsúszott alkesz feje hogyan lehet bárkinek, nem fogom fel ép ésszel

A kínos korzózással kiszélesített kambodzsai kitérőt kihagyni kényszerült az a kurva kölök a kiváló Sterling, aki úgy döntött, hogy kisírja magának a medencekorlát kék tevehajcsároktól azt a pénzt, amit szerinte megérdemel. Lelke rajta, témáját, illetve az új igazolásokat is érinteni fogjuk a következő podcastunkban, amit tervek szerint már a héten fel fogunk tudni venni.

Előre hát a győzelem felé, különben egy évig nem adok borravalót a Pho utcai vietnámi étteremben, az kurvaélet.