Google -szív- Fonat

Nagyon örülünk annak, hogy olyan masszív és aktív olvasótábort alkottok, amilyet. Úgy gondoljuk, nem sok itthoni oldal mondhat magáénak ilyen komoly közösséget a saját területén, mint a Fonat a liverpoolozásban. Nem szeretnénk ugyanakkor elfeledkezni azokról a felhasználókról sem, akiket keresőszavak vetnek oldalunk partjára. Ezek a keresések néha egészen hihetetlenek és mi is értetlenül állunk felettük; miközben szeretjük őket, nem is kicsit. Az elmúlt év legjava következik a hajtás után.

studge

Igazán hullámvasutas éven vannak túl a Liverpool FC szurkolói, ami alatt váratlan magasságokat és torokszorító mélységeket is megélhettek, egy ilyen időszak pedig mások mellett a search bizniszt is felvirágoztatja a tapasztalataink szerint. Az alábbiakban a kedvenc, Vörös Fonatra ténylegesen rátaláló keresőszavakból szemezgetünk és igyekszünk megfelelő választ adni rájuk, ha már megtaláltak velük minket.

rotacois kapa: kiváló ötlet, egy eszköz ami hatékonyan bonthatott volna a gyémánt mögött tavaly tavasszal és hozzásegíthetett volna ahhoz, hogy 50 kapott gól alatt végezzen a Pool. Lucas sípcsontjára szerelve tudjuk elképzelni.

dun indulat szerelem: Steven Gerrarddal kapcsolatban mi is így érzünk sokszor.

kulcspassz mit jelent: egy olyan tudatos átadás egyik játékostól a másik felé, ami után utóbbinak gólhelyzete van, de nem rúgja/fejeli be.

luis suarez ügye: ez így nagyon tág, szűkíteni kéne.

szado-mazo taktikák: erre egyszerű a válasz, Dejan Lovren középre rakásával rögtön működik minden ilyesmi.

alexis sanchez vörösfonat london: jó megérzés volt a nyár elejéről, csak minket ki kell venni az egyenletből.

nő kap szar: hmm… következő?

Gyozelemre varva: a felhasználó imái beteljesültek, ezúton is köszönjük neki!

basznak a buszba: a Chelsea elleni vereségünket követően születhetett áprilisban. Érdekesség, hogy kétszer is megtalálták rajta keresztül az oldalt.

latex búslakodó: valószínűleg Lovrenre, a szado-mazo taktikák központi emberére vonatkozott a Besiktas elleni tizenegyese után.

respect ali g: teljes mértékben egyetértünk!

rotációs kapa eladó: vélhetően az első érdeklődő lemondott a Liverpool védelméről.