A LEGFONTOSABB: Költözünk

pool.taccs.hu

Nyilván feltűnő, hogy ilyen halványsárga a háttér, hogy nincsenek posztok, képek pedig Népsport-szerte nincsenek. Küzdöttünk a blogmotorral amíg lehetett, de nehéz olyan helyen lakni, ahol eltűnik a fejed felül minden.

Kezdődött azzal, hogy a számláló beadta a kulcsot, aztán mentési, belépési, kommentelési problémák jelentek meg tavasz elején – ezért is van Disqus – aztán már a posztok élesítése se ment, végül az eredeti kommentrendszer vagy egy hónapja nem működik senkinél, és már a feltöltött tartalmak sem érhetőek el üzembiztosan, a fejlécet sikerült kimentenem, de nagy kérdés, hogy mit sikerül majd még.

Az új hely viszont több rövidtávú kompromisszumra késztetett minket:

Nincs fejléc, de ezt igyekszünk orvosolni, időről időre változik majd valami a blogon, amikor ezt tapasztaljátok, akkor semmi gáz nincs, csak hegesztek a rendszerben.

Nincs Disqus. A wordpress.com (ami teljesen eltér a wordpress.org-tól) nem támogatja külső kommentrendszer importálását, így egy még újabb regisztráció kell majd mindenkinek, ráadásul ez nem is olyan egyszerű, létre kell hozni egy saját blogot, nekem is van szederbokor.wordpress.com néven, hogy regisztrált felhasználók legyetek, ezzel persze csak netszemetet gyártunk, de ennyit meg kell csinálni a kommenteléshez. Vagy lehet Facebookról is, kinek hogy kényelmesebb, szerintem jobb regisztrálni.)

Ezeket azóta mind megoldottuk.

Máté már egy friss, ropogós poszttal vár már mindenkit az új helyen, ettől függetlenül igyekszünk minden kérdésre itt is válaszolni még ez alatt a poszt alatt.

Gyertek velünk, senkit nem akarunk elveszíteni, és bár fura lesz, hogy a Chrome megnyitása után nem a p+Enter kombinációval tudom majd megnyitni a blogot (már ez is működik), remélhetőleg hamar otthonossá tesszük az új helyet is. A Fonat nem az írókból áll, hanem az itt posztról posztra több száz kommentet összeíró kommunából, ahhoz, hogy ezen a nehéz időszakon továbbvigyük az egészet, ahhoz ti is kelletek. Gyertek.

pool.taccs.hu

A teljes Fonat-stáb