Egy új név feldobhatja

A Liverpool az Oldham Unitedet fogadja az FA-kupa harmadik fordulójában és sajnos – bármennyire is igyekszünk reklámozni a találkozót – minden adott egy nem túl fényes 90 perchez: egy harmadosztályú ellenfél, egy tartalékosan felálló Liverpool, és egy nem túl szerencsés időpont.

Öt nap múlva ahhoz a Manchester Cityhez látogat a Liverpool, akiktől három nappal ezelőtt már egyszer kikapott, így nem valószínű, hogy elsöprő iramú mérkőzést láthatunk ma, de nézzük a jó oldalát: idén jóval barátságosabb ellenfelet kaptunk, mint tavaly.

Habár az Oldham Athletic legutóbbi anfieldi látogatásakor alaposan megszorongatta a Liverpoolt, – olyannyira, hogy egy bizonyos Robbie Fowler nevezetű senki sietett akkor a csapat segítségére – ez a legutóbb 1993-ban volt. Az Oldham azóta végigjárta a szamárlétrát, lefelé: jelenleg a harmadosztály 14. helyén szenvednek.

Balról jobbra: Suso és Sterling – új nevek

A kezdőnkről: Reina előtt egy teljesen kicserélt védelemre számíthatunk Fabio Aurelio, Coates, Carragher és Kelly személyeiben, középen Spearing, Adam, Kuyt, Shelvey és Downing esélyesek, míg csatárként Carroll valószínűsíthető. Bár titokban reménykedünk, hogy Kennyék beraknak valami új nevet a bizniszbe. Máskülönben elalszunk.