Mozgalmas évet zárunk

Mozgalmas év volt 2011 a Liverpool számára: új edzőt kaptunk, játékosok jöttek, játékosok mentek, valakit sajnáltunk, valakit kevésbé, sőt, tehetséges fiatalok is felbukkantak. A csapat számtalan emlékezetes meccset játszott, új elvárásokat fogalmazott meg. 2011-ben valami szárba szökkent Liverpoolban, aminek – nagyon reméljük – 2012-ben már megláthatjuk a gyümölcseit. (Mivel a klub naptára január 8-ával kezdődött, a visszatekintő posztunk is némileg később fog megjelenni.)

De nem csak a klub, a blog életében is fontos évről volt szó: 2011 a Vörös Fonat első teljes éve volt rengeteg poszttal, megszámlálhatatlan mennyiségű kommenttel, és – büszkén állíthajuk – olvasók tömegével.

Egyetlen alkalom kivételével minden meccsről volt beharangozó (egyszer szégyenteljesen elfeledkeztem róla) és összefoglaló, a Liverpoollal kapcsolatos legfontosabb hírekről pedig gyakran előbb számoltunk be, mint bárki Magyarországon. Írtunk volt játékosokról, taktikai problémákról, igazolásokról, elindult a  „Hónap képe”-sorozat, igazából felsorolni is nehéz, mi mindenről.

Mindez persze a töredékét sem érte volna az olvasóink, kommentelőink nélkül, azaz nélkületek: szeretnénk megköszönni, hogy itt voltatok velünk 2011-ben, és reméljük, jövőre is méltóak leszünk bizalmatokra!

Hihetetlen öröm volt, és továbbra is az, hogy ennyit tehetünk a magyar Liverpool-szurkolókért, a csapatért, hogy ennyi emberrel megoszthatjuk véleményünket, gondolatainkat. 525600 – ennyi percből állt 2011 és mi pontosan 525600 percen keresztül élveztük, hogy itt lehettünk.

Én külön szeretnék köszönetet mondani Donnellynek és Audrey-nak, akik rengeteget tettek a blogért és akik sokkal többet segítettek, mint azt bárki gondolná. Nélkülük sehol nem lennék.

Boldog új évet kívánunk minden olvasónknak, a Liverpool-szurkolóknak, és nem utolsó sorban csapatunknak!

Legyen 2012 egy nagyon sikeres év!

You’ll never walk alone!