Ééés ennyi! Szép munka!

Elsőre hihetetlen, vagy inkább gyanús, de jelenlegi információink alapján igaz: eltelt két hét, a válogatottak lejátszottak két-két meccset, és nekünk még mindig nincs sérültünk! Persze Melwoodba visszaérve még kiderülhet, egyes játékosaink már csak papíron rendelkeznek négy végtaggal, de mi már bizakodóak vagyunk. Hajtás után számba vesszük az eredményeket, a gólokat, örülünk Carrollnak, és kevésbé örülünk az ellenünk remeklő Kuytnek.

El kell ismernem, tegnap eléggé utáltam Kuytöt. Én mindig is tudtam, hogy jó focista, hogy képes fontos gólokat szerezni ha kell, de miért pont ellenünk mutatja ezt meg? Nem mintha az ő két találata nélkül ne kaptunk volna mástól kettőt (ez a mocsadék holland válogatott ilyen! mindenki veszélyes!)… Azért azt elismerte, hogy a második gólnál beadásra készült és nem átemelésre, ezért most bosszúból Gera egyenlítő találatát tesszük  ide:

szólj hozzá: Netherlands 3-3 Hungary

Rajta kívül elég lazára sikerült a Liverpool válogatott játékosainak sorsa, Reina például a padra sem került Litvánia elleni selejtezőmérkőzésen, aminek természetesen nagyon örülünk: wellness közben eddig kevesebb játékos szenvedett sérülést, mint a pályán – bár Fabio Aureliónak lehet erről (is) más lenne a véleménye…

A dán különítmény sem vitte túlzásba, Poulsen a padról szemlélhette a szlovákok elleni barátságos meccset. A mágnestábláját nézegetve Morten Olsen úgy gondolhatta, elég két Poulsen a pályára, míg Agger valószínűleg a nagyszombati tetoválószalonok felé vette az irányt, amiket még Skrtel ajánlhatott neki a találkozó előtt.

Raul Meireles 61 percet kapott a finnek ellen, így jó eséllyel ő sem szakadt szét a nagy hajtásban.

Andy Carroll majdnem győztes gólt szerzett Ghána elleni barátságos mérkőzésen, ám Gyan és a magyar védelem rosszabb napjait idéző angol védősor úgy döntött, hogy az eredményt tekintve is barátira veszik a figurát.