Fonat őrségváltás

Ti is érzitek már egy ideje: a Jacuzzi zenitjén túl vagyunk. Nálam valahol a rádiós meccs volt a csúcs a maga 3000 feletti kommentszámával és az akkoriban még egyedi/ritka adatalapú posztokkal. Mindenkinek más. Az utolsó, és számunkra – Jacuzzinak – mindenképp a legnagyobb dobás, a Merseyball könyv volt, melyet 400 feletti példányszámban vittetek el. Köszi Fonat!

Azóta viszont látjátok: kiöregedtünk. A guthmate-féle bűvös 27 éves focistakoron mind túl vagyunk, csillognak a jegygyűrűk, potyognak a babák, és kopódik az időnk, energiánk. Prioritások, tudjátok. Megpróbáltuk még a Fonat 2.0-át közösségi finanszírozással, de inkább csak a beismerésre volt jó, hogy a podira elég pénztől nekünk aztán sem több időnk, sem több motivációnk nem lesz. Szücsi szavait szerintem mindannyian copy-paste-elhetnénk.

Az elmaradó posztok sűrűsödtek, amit egy bűvös ötlettől vezérelve végülis a kinyitással oldottunk meg, illetve próbáltuk ki. Személy szerint ezt óriási sikerként élem meg, amit a formokon ti is visszajeleztetek. Mi magunk a Jacuzziban nem találtunk új kólacsíkot sajnos, viszont az a temérdek nagyon jó írás, egyedi hang, és az új ereje – ez kell, igen. Ez kell ahhoz, hogy a közösség egy jó formában lévő blogon tudjon együtt infotainmentelődni.

Úgyhogy kedves Fonat! Aaarne Slo… nem, bocs. Szóval, fogadjátok sok szeretettel holnaputáni posztjukkal a 4 új szerkesztőt! 🥳

Őket kértük fel, hogy vegyék át a stafétát. Ez nem azt jelenti, hogy akit nem kértünk fel, ne lehetne később szerkesztő, író. Ez a blog ugyanúgy a közösségből fog íródni és szerveződni, mint ahogy mindig is.

És hogy lesz-e még McAllister poszt? Lesz! Legtöbbünk továbbra is marad szerkesztőnek és moderállatnak, ugyanakkor az irányítás, a rendszeresség és a Fonat jövője a gyors négereké az új fiúké. Be nice to them!

A Merseyball legyen veletek!

Benyó, Glen, gringow, guthmate, McAllister, szederbokor, Szücsi – a.k.a. Jacuzzi.