Méhpempős libalakoma

Hármas osztásban kapja az olvasó a tálalást.

Egyrészt köszi

Annak aki szavazott a múltkori Formon, és még véleményeket is írt – nem tudnám most elmondani, mi hála. Számomra egészen megdöbbentő 197-en szavaztatok, minden kifejtős kérdésre 80+ válaszokkal. Nekem ez szívet melengető, kicsit észhez is térítő, hogy mi élet van a mi kocsmánkban.

Ígérem, hogy jön poszt az eredményekről, lesz egy follow up kérdéssor, illetve mi is fogunk reagálni – tervekkel és konkrét megvalósulásokkal.

To loose

Én tudom ezt a csoportbeli menetelésünk számlájára is írni – nem volt olyan Klopp európai csoportkör, aminél ne kellett volna legalább szinte végig izgulni. Hát nehogy már 12 ponttal legyünk 4 meccsből. Azért a hátralévő Royale Union meg LASK meccsekből (kik ezek?) meglesz a csoportelsőség, de így legalább lesz is, aki tévét kapcsol miatta. (Kivéve, ha RTL3Gold+.)

Brentford bebimbammozás

Kis híján fél Dánia itt játszik, de hát tudjátok, ők azok a Moneyball csapat Angliában, akik aztán tényleg a Moneyball csapat mintája. Ők sokkal inkább Dávid-Góliát felállásúak, bővebben amúgy itt. (Míg mi Merseyball, bővebben a tudod hol.)

Idei szezonban nagyon megszorították a versenytársainkat – Arsenal, Spurs és United (haha) ellen is vagy iksz vagy egy gólos csisszes vereség. Utolsó 3 PL meccsükön pedig verték a Burnley, Chelsea, West Ham hármast. Most azt nem mondom, hogy össze kéne barnázni a fehérneműt, de aggodalomra bőven okot adó performansziék, főleg ilyen lutoni meg tuluzi megye4-es eredményekkel, amikből éppen ocsudik a másnapos Liverpool.

Ettől függetlenül szerintem az Anfield felkorbácsolja az adrenalint a lötyögős túrák után, Boboszlai is pacek lesz, megrúgjuk a 2.5-ös xG-nket, aztán Allison védéseivel vagy 2-1 vagy 3-1 lesz.

Mumusunk, Iván Tóni nincs, gambling eltiltását tölti januárig. Középpályájukon már több a sérült, mint az egészséges. A 433-ukra én 433-mal reagálnék, még ha nincs is Robbo.

Meccs 15:00, Match4-en.