Ezeket a Szoboszlai meccseket nem adja a tévé

Double penetration post a duplán terhelt apai lét időválsága okán. Tulúz utószilveszter, Nothing Forest aperitif.

Köszöntem szépen a latin 5-1 összefoglalókat a rutube-on, nem is értem, miért reménykedtem valami értelmes streamben, meccsösszefoglalóban. Azt olvastam a kommentekben, hogy gurult a labda, a zindexen nagy betűkkel jön, hogy Szoboszlai, úgyhogy nagy baj nem lehetett. Karakteres B csapat volt, kicsusszant ez az 5-1 ilyen Nunez meg Szalah performanciékkal. Megvan kb a csoport, úgyhogy lehet szépen alapozni a tavaszt azzal, hogy egyre kevesebb emberünk válla ugrik ki műtétileg.

Tetszik, hogy rotakapaság van, ezzel a megújuló kerettel ez az EL majdnem ajándék. Azért jó lenne egy újabb UEFA kupa, főleg, ha annyira forró lesz a BL-helyekért folyó harc, amennyire. Top5-ről ráadásul nem is mer senki beszélni ilyen unitedekkel meg Arsenalokkal a hétköznap éjszakákban.

Nottingham Forest. A legfontosabb hír, ami szembejön (már ha igaz is): Divock sérült. Innentől kezdve azt hiszem családidő lesz. Ha lett volna az upset isten, Messi nagytestvére, akkor még talán kérdés sincs, hogy Bebefinn vagy RTL8.

Erdőskék tavaly emlékeim szerint köptek a levesbe nekünk szépen, idén remélem ilyenről szó sem lesz. Szépen hozzák az 1ppg-t eddig. „Szépen” – értsd megverték a Chelsea-t, mindenki mással farbehúzós X-ek vagy vereség. Legutóbb otthon a Lutonnal X. Anfield, délután 3, azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy itt most elvárt-e az 5-1.