Dominik most is jó volt

Újabb győzelem a zsákban, vasárnap lenyomtuk a West Hamet, fociban.

Mindkét csapat az európai haccintérről esett be a koradélutáni kezdésre. Az első félidőben már látszott melyik csapat szokott fotballozni és melyik az aki ezt rábízza Paquetára. Káosz professzor zseinálisan hozta amit tud, úgy belenyúlni sarokkal a mögé érkező kiugratásnak hogy Salahnak már csak át kelljen esnie a küszöbön. Viszonylag hamar vezetünk mindenki vidám, aztán a félidő vége felé jött egy klasszikus bealvás. Felkúrtuk Salahnak a labdát, aztán majd lesz valami alapon, hogy közben a védelem kijöjjön Alisson szakállából, egyrészt nem lett semmi belőle, csak a brazil mágus varázsolgatott, majd mivel mindenki még csak kereste a tüdejét, illetve a labdát ez alatt nyomás nélkül tudta megjátszani a beinduló az eléggé rendezetlen védelem mögé/közé. Mivel 10 másodperc alatt sikerült rendezetlen védelemre ráfordulniuk itt már Ali sem tehetett semmit, holott addig is volt egy irdatlan ziccer védése.

Második félidőre, ahogy az általában szokott lenni, a Mester (Szoboszlaival érkezőknek, ez Peter Krawietz), jól megmondta a szünetben hol lesznek helyek és megvergette Gomez buksiját, hogy ilyen szépen állja a sarat, hiába forgatják. MacAllister Lucas Leiva díjas gólpasszát, egy párperce kihagyott ziccer után már nem hibázta el Nunez. Akrobatikus gólja előtt leborulnék, ha nem jutna eszembe a nosztaliga vonaton Emre Can.

Innentől már csak annyi nyitott kérdés maradt, hogy talál-e egy rögzítettből valamit a West Ham vagy sem és akkor jött Jota, megmutatta melyik a kedvenc autómárkája. Szerencsére a hétközi meccs után, pláne 3-1-nél már nem nagyon akartak focizgatni, mi pedig köszöntük szépen és visszacuppantunk 2 pont távolságra a City mögé. Amennyire nem látszott a nyáron a mesterterv, eddig annyira jönnek az eredmények, kérdés hosszútávon mennyire lehet eldugdosni MacAllistert hatosnak.

Külön öröm a meccsen, hogy amint látták, hogy bírósporttárs tolerálja Antonio keménykedését, mindenki szintet lépett és eltoltuk a falig a fizikai fegyelmezést.