Brentford Leicester

Elég fasza lesz majd a kamcsatkai gépről leszállva egyből a szombat déli meccsre érkezni koszos nadrágban meg mackófelsőben, de nagyon mást nem lehet csinálni ebben a kurva PL-ben, ha az egész bajnokságban (beleértve szeretett csapatunkat) szeret igazi hülye fasz lenni konzekvensen, heteken át. 

Most azért nehéz ekézni a mieinket, mert hétről hétre nyernek, de egyelőre még csak egy közepes erekciót sikerült felkurbliznom gondolatban a Wiesbaden-Würtenheim Golait II elleni csütörtöki csoportmeccsekre, gyalog. Oké, ilyen trash hangulata biztos lesz majd, azt a részét adom, azt már kevésbé, hogy ha jövőre azért nem lesz top 4, mert sikerül eljutni egy mikifaszegér elődöntőkig, plusz az mondjuk kapni egy négyes hazai pályán a Sevillától a legjobb 8 között. De mondjuk az is igaz, jobb dolgom nagyon nincs, esetleg elmondani embereknek, hogy hülyefasznak gondolom őket az továbbra is, ilyet meg láttunk már eleget. Az NC meg a MU pont annyira lassít le, hogy még elhiggyük, hogy rá lehet harapni arra a lökhárítóra veszett kutyaként, mindezt amúgy direkt csinálni minimum nem elegáns. Mármint azt senki nem magyarázza meg nekem, hogy mi a kankós faszt nem lehetett megverni az NC-nek ebben a fasszopó Leedsben (Big Sam ide vagy oda) azt nem tudom ép ésszel felfogni. Mindegy is, lapozzunk.

Tisztán emlékszem Brentford elleni odavágó meccsen hogyan verték ki belőlünk a meleg szart is, szervezettséggel, leleménnyel, letámadva, kombinatív, szép focit játszva, meg ha jól emlékszem 2-3 VAR által (amúgy jogosan) elvett góllal. Akkor azt mondtam, hogy minden pofon jó helyre megy, nem lehet csak a csapatnévből megélni, így kell dorgálni fos Liverpoolokat. Azóta bevallom nem tudom pontosan mi változott a Brentfordnál, talán a bentmaradás, vagy csak simán rossz lábbal keltek fel, de az intenzitás mellett most kevesebbet fociztak, többet feküdtek, illetve nagyobbakat rúgtak, mint amit az ilyen jó szándékú de elkésett szerelések címszó alá be lehet számolni. Lehet ők is (mmint a Brentford játékosok) is úgy vannak vele mint a mieink (néha), hogy igazából senkinek nincs már kedve presszingelni, de most ki a fasz akar erről vitatkozni az öreg germánnal meg az őrületet a szemében prizmaként csillogtató shemale sidekickjével erről az egész effort / impact dologról – megfutom amit mondanak, aztán hogy a középpálya odaér-e, az már nem az én problémám. Na Brentfordiak is ebben lehetttek, hogy persze-persze, intenzitás, de az öreg Frank helyett inkább a mieinkbe basztak bele kisebb nagyobbakat, csak hogy távozzon a szenvedés a szervezetükből. Ehhez jött még hozzá az utóbbi évek legfosabb stílusú játékvezetői tevékenykedése, két ilyen csapatot ennyire semmire folyamatosan szétfújni (Ali sárga, lol) hát minimum gyökérség, lehet ez se segített a hullámként terjedő altáji frusztrációnak mindkét csapatban. 

Egyébként meg nagyon nem izzadt át a seggem a kanapén, hogy vajon nyerünk-e, egyedül azon méláztam el egy pillanatra, hogy vajh’ mi is van ezzzel a coaching területtel a csapaton belül. Mert volt egy hurrikán szerű gyors, pattogós Nunezünk aki látszólag nem nagyon értette, hogy mi is történik egyébként, részben mert nagyon nem okos, részben mert a saját nyelvét is középszinten beszélni csak. De mostani meccsen (a szokásos kihagyott helyzeten kívül) annyit tudok róla elmondani, hogy lassabb, eltűnt 10-15 percekre mint Gini fénykorában (Gini :(((), cserébe labdával még mindig darabos, szűken meg soha nem is tudott jól játszani. Mióta Trent CM főleg, azóta elhisszük, hogy felállt védelem ellen is tudunk high-blockot átpasszolni, innentől szegényemnek a szélen megint szopó van, mert az alap skillje, hogy megfutja a védelmet lendületből kihasználatlan marad. Kurva kíváncsi leszek erre a nyárra, mert nincs semmilyen világverseny, cserébe nem tudom meddig érdemes kis csillag alakú formát négyzetbe erőltetni. Mármint ne értsetek félre én leszek a legboldogobb, ha belemegy, csak Klopp azért tud ragaszkodni nem annyira ideillő csokikhoz, pláne, ha sokba is kerülnek.

Jön közben már a Leicester, akinek egyetlen szent kötelessége megelőzni a nevertont, illetve annyiban még érdekesek számomra, hogy kiket lehet olcsóért lecápázni, ha ez esetleg mégsem sikerül. Egy csodaszép türkice már összetörte a szívem, lehet nyitott lennék újra ebbe a folyóba lépni. Amúgy fless, mert akkor is közel volt egymáshoz a két meccs, ez is emlékezetes volt számomra Faék ügynök tevékenysége miatt. Nem az volt az a szettó, amikor sokáig ő volt a mi csapatunk legjobb góllövője? :D Kedveltem azt a ködöt, volt benne content rendesen. Amúgy nagy meglepetésre nem készülök lélekben, kiesés elől menekülő, focizni amúgy véletlenül tudó kiscsapat harap és tolja mint vak a csengőt, ami nekünk egyébként pont szokott feküdni, hiszen ha valaki akar ellenünk focizni, az általában nekünk is fekszik. 

Sérültek a szokásosak, valószínűleg ők ugyan azt a kezdőt zavarják (f)el, mint ami egy ötöst kapott a fulhamtől (pusztán leírva elfog a nevetés, aztán a sírás, ha a nevertonra gondolok), alapvetően mi is, érzésre annyi konzervatívabb vonulattal, hogy Nunezt kivesszük és inkább a padon adunk neki teret a duolingot nyomkodni, helyette meg valamilyen középpályásra hasonlító csokoládé érkezik. 

Félnetek nem kell, sört hoznotok jó lesz, 2-4 ide a vége, hogy biztosan csak egy ponttal maradjunk le az öreg Wengerről.