Sirályok a házban

Brighton! Megint! De most a kupában! Sohasem látott izgalmak! Mélyenszántó belsővédők! Passzok! Cselek! Sérültek! ÚJRAJÁTSZÁS TERHE?! Minden, amire a Liverpoolnak és kedves szurkolóinak szüksége van. (Ezt a bekezdést ajánlott Dolák-Sally Róbert raccsoló porondmester hangján olvasni)

Ha lehetne én nem kérném ezt a meccset, a legutóbbi podcastunkban felvázolt minden szar helyzetben talán jobban jönne a pihenés, cserébe mentálisan valószínűleg annyit lendített a csapaton a wolves elleni továbbjutás, hogy azt pont ugyanazt a fost faragjuk a chelsea ellen. A sirályok nem gyengén fújták ki az orrunkat legutóbb, gondolom feszít egy két arcot a visszavágás, pláne, hogy címvédők vagyunk ugyebár. Nagyon nehéz azokat az aspektusokat boncolgatni ennél a meccsnél, amik meghoznák a kedvemet, hogy nézzem egyáltalán, mert hát ha nyerünk hurrá, terhelődhetünk tovább a BL tavasz és a top4 harcra, ha kikapunk az nagy valószínűséggel azt jelzi még mindig szarok vagyunk a gyepen, ha pedig ikszelünk az a fenti kettőt egyszerre.

Menjen fel Bajcetic, Elliott, Carvalho, Gapko, meg mindenki aki 25 alatti, aztán focizzanak egyet egy jól összerakott sirályság ellen. Tisztes helytállással essenek ki egy elcsalt góllal, abból majd tanulnak, meg tapasztalatot szereznek. Olyan szintű szarban vagyunk így a szezon felénél, hogy mindent a top4nek kell alárendelni, még ha titkon vágyom is a Liverpool Fradira az EL-ben.Őszinte focikát várok, hogy szépen formába lendüljünk, mire ideér a Madrid. Játszanak a fiatalok, csöpögjenek a percek Thiagoba, meg Fabiba, de legfőképpen ne sérüljön le senki. Többet nem tudok mondani, a podcastban kibeszéltem magamból mindent.