G erőkre számítva

Már augusztusban buktattunk edzőt, és igazából nagy kérdés, hogy szeptemberre behúzzuk-e Lampardot. Nem sokat számít, de legalább ha Gerrard előtt rúgnák ki, jobban érezném magam. Bár fene tudja, akit előbb menesztenek, előbb interjúzhat máshova.

Van mindkettőjüknek ez az érdekes jelensége, hogy managerként full más skillset kell mint játékosként anno. Főnökként a csapattal nagyon egy húron kell pendülni, és a döntéseid minősége, people managemeted miatt fognak követni. A gyepet felszántom már kevésébé működik riszpektkiváltásként. Valahogy mindketten elvesztették ezt ennél a két squadnál. Őszintén, ilyenkor szvsz mindenkinek jobb a búcsú asap, a manager is talál magához jobban illő társaságot, kihívást, míg a klubnak is jobb egy megfelelőbb manager.

Na de most még a Lampard vezette Everton jön. Istenem, mennyire embertelen retaldáltak egy társasága ez az elmúlt években. Az eredményeink közötti szakadékká váló különbségből fakadó frusztráció nyilván nem segített a fair play moráljukon. Nincs már az egyik legszeretett-teljesebb, Richarlison, lesz viszont Pöcsford, Colgate, Townsend sor. Aktív ablakukban megszerezték Coady-t, az ő hozzáállására különösen kíváncsi leszek vörös múlttal. Minden bizonnyal DP-vel jönnek, benne az új szerzemény Onanával, ékben a már ismert Rondónnal. Azt hiszem a busz és a kontra lesznek a jelszavaik, de lehet csak képzelődöm.

Három 1:1-es döntetlen után fogadnak minket, előtte két vereség a Chelsea-től és Gerrardtól. 5 meccsen 4 rúgott gól. No pressure, boys! Attól önmagában nem csinálnám össze magam, hogy legyen Curtis v. Carvalho-Elliot Fabi előtt, na de ha belegondolok  azokba a G erőkbe így F1-es hétvégére kanyarodva, amiket ezek a srácok + pehely Diaz, cirkáló Salah a favágóktól kapni fognak, akkor könnybe lábad a szemem. Szóval felkészül mindenki, jön Milner kezdőbe. Hogy ki fog lesérülni, azt nem tudom, de fogadóirodák pénzt nem fizetnek hasonló tippekre, csak az arcodba röhögnek. Az biztos, hogy fájni fog.

Motivációban meg eh, én nem hiszem, hogy egy derby különösebben megmozgatja a klasszisainkat. (kivéve Milnert) Mivel visszajön Nunez, szerintem rászavaz a stáb a 9-es játékra, kíváncsi vagyok, hogy busz ellen bevállalják-e az uru kezdetését. Őszintén, én nem tenném, nem látom, hogy itt ez a játékunk jobban tudna érvényesülni. Igaz persze, hogy nincs középpályásunk és nincs presszingünk. Ja jó, végülis akkor jöhet Nyunyi.

Érdekesnek és mocskos módon szenvedősnek ígérkezik így. Remélem találunk egy gólt, kapni úgyis fogunk, de akkor még egy Milner tizi, és akkor szájonárá Lampard. Remélem hoznak valakit, aki ki tudja őket vezetni a ligából.