Hányatott sorsú gamechangerek hiányában

Tudjátok ti, mekkora öröm elővenni a fiók aljából RQ17 kolléga ihletésére a ppg chartot? Tudjátok véreim? Béláim. Elővenni, mert olyan betonbarúgással indítjuk a szezont, amibe beleremeg az egész grafikonzat is? Pont olyan kérlek, mint amikor a kibaszott martingálmérték elmélete szembejön életedben egyszer veled az utcán. Felrobbansz a fellációtól! De nem igazi öröm eez. Nem ám! Hát hogy a kurva életbe’ van a martingálmérték elméleti tengelytartársa, Sanyikám? Úgy beleültem már abba a kurva winning Liverpool meg mentality monsterba, hogy azt sem tudom, mennyi a gyök kettő és az egydimenzió. Bezzeg a James Milner meg a Zsozé Geraldson mutassa! Olyat homorított Jamie atya, hogy a martingálfityfaszom is meggörbült.

Vonalhoz ragasztott Salak Márton, védekezőbe behúzott szélsőszárnycsirkevégek? Hát lófasz széljegyzék, görbítés, meghanyatlás ez ahhoz az ábrához képest, amit kapsz te az arcodba mindjá’, ppg-sen.

És hagy írjam le, mielőtt bármelyik ördög bajtársam, barátom, komrádom megelőz: Bruno Ferndandes egy becsülendő, csodálatos és gyönyörű emberi teremtés! Gólt érdemelt volna ez a Fiola Jóska, a hétszázát nekije.

A kopasz holland pedig büszke lehet magára, mert azt csinálta managerként, amit managerként tenni kell a  munkaköri szerint, de egyik korábbi munager sem tette meg: döntést hozott, a kellemetlenebb fajtákból. Értsd Maggit és Roncit alig láttuk. :( True magic, faszom, ilyen ez a focibusiness, néha csak 11-et a focizni tudókból kell felrakni, főleg, ha tele a ház. Be is boldolok nekik egy 7. helyet év végére, komolyan jók lehetnek rá. Kivéve, ha nem játszanak a fantasztikumok, akkor még egy ligakupa is benézhet.

Back to hányás! Hogy nálunk mi lesz? Azt akarod tudni, hogy mi lesz nálunk? 10 meccs után nézel a tabellára, öcsisajt, addig kuss a neved!! Nem érted!? Addigra elmúlik a megfázás a 8-asunknál, minden nyugdíjasunk Viagra-készlete újratöltődik, és jön az OX – bárminemű sérüléstől most már tényleg mentesen. Most már tényleg! Amúgy sincs a piacon olyan tökéletes játékos, aki ehhez a kerethez még csak szépségben, az orca csillogásában is felérne! Martingálmérték baszd meg, az szerinted hányszor jön szembe az utcán? Naugye. Költeni itt a Csipkerózsikákra. Jön a Keita, jó lesz az, megvagyunk. Taktikai repertoárok összessége, variálhatósága vitathatatlan. Az új Suarez már a pincében kopogtat. Csak fáradtak a srácok, hosszú volt a szezon, meredekek voltak az Alpok, közeleg a téli vb árnyéka.

Élvezzük azért most kicsit a sós ízt is. Még sósabb, mikor már nagyon édeshez szokik az ember. Vagy tudja a tököm, matematikus vagyok én, nem szomelliéérrrhhhrr. Csíp, mar, égeti az ajkaim összehegesztését, mint hajnali, csípősre kért gyros után a hányás, ha ránézek az augusztus 22-i MU elleni kispadra:


Ja a ppg ábra!!