BL sors

Kisorsolják az ágakat a 20/21-es BL-ben, így tisztább a kép kiken keresztül vezethet a csapat újta, hogy megmentse a szezont. Hétfőn sikerült lelépni a talán még nálunk is megrogyottabb Wolvest, ahol igen hasonlóan egy szűk magra épített rendszerből dőlt ki az egyik legfontosabb elem, ami hasonló negatív spirálba lökte őket is.

A meccsről sokkal többet nincs értelme beszélni, lényeg a három pont, ahogy az felvilágosult aknabányász mondaná. A csapat fellélegezhet most pár hétre, pláne a stáb felállíthatja a menetrendet a maradék 9 bajnokira és a BL menetelésre. Nagy szó ez a szünet, például végtelenül örülök, hogy Trentet nem vitték el bohóckodni, persze neki ez most fáj, de inkább ez fájjon, mint a térde ugye. Mindemellett az a hír járja, hogy Origit eladjuk, szóval minden garantált a mastercalsshoz idén.

Természetesen frissítem majd a posztot ha meglett a sorsolás, de dedikáltan lehet itt körmöt rágni, esetleg hűtött vagy meleg golyókról elmélkedni ezen a dolgos pénteken, illetve ha valaki végképp nem akar dolgozni mélyedjen el ebben és az ehhez hasonló csodákban:

Szóval hát elé a felesleges körökből nézzük az ágakat!

Na ez van srácok, van pár hét szénné videózni a prime Madridot