A hét cébé és a spur-ci

No 1. – A legjobb férfi mellékszereplő botsáska

Mikor eszedbe jut, hogy létezik, eljön, teszi a dolgát, ahogy felírták neki a scriptekben. Gyártat három tucat mémet az internettel, majd belesérül saját színészi teljesítmények gondolatába és két hónap alkotói szabadságra tűnik el a plénum elől.

No. 2 – A kopaszodó apostol

Sarokból bassza be a field gólt, hogy a Tottenham NFL standionja méltón legyen avatva. Igaz punternek jött fel, de csakazértis. Pontos labdái előre már-már a régi CB kort idézik, mikor is 60 percenként rászánja magát. Emberfogásos védekezésről nem hallott, de sebességből lekezeli a hurrikánt meg a kóreait. Zsebben a misepénz.

No. 3 – A brazil somolygós

Fényes mosolyát olykor térdproblémákkal leplezi a tv társaságok elől. Barátnőjének érettségét alkalmankénti 3 hetes szabadsággal ünnepli, élvezi, miközben tanácsokkal látja el megbízott spanyol kollégáját. Helyettesít bárkit, akit nem kapitány Dzsémsznek hívnak.

No. 4 – A haverom tinédzserkorú barátnője

Szédíti a pasikat, bár pattanásai még jelentős sűrűséggel borítják a közeli felvételeket. Mozgása szédületes, orgazmikus otthoni gyakorlatai irigylésreméltó forgási magnitúdót kölcsönöznek különös karizmája mellé. Tiktok profilja hemzseg a gyors támadók 3 másodperceseitől. Haja tart, bár inkább pubertás szőr az.

No. 5 – A középkor négere

A keresztény háborúk fattya, ki középszerű jobbágy életét megtörve mégis katonának áll. Állhat, mert hívják a sok hallott után. Véres csatákat el nem dönt, de biztos kézzel bánik a lándzsával. Olykor lovakat dönt, és csatárokat mészárol.

No. 6 – Nem tudom hova tűnhet még Joseph

Az örök tehetség, a kisöccs, kit nevelni érdemes, mégis a halálba követi példaképét. Nevelőintézeti háttere igazi úriemberré edzette, szakállát egyik őséről, Sir Benjamin Franklinről mintázta.

No. 7 – A részeges tanár úr

Bekúrja halfspace-be a legbrilliánsabb jobbhátvéd legmélyebb formájának gödrében. Az ellenfél pedig nem érti, hogy a kötélhúzásban csak azért, mert előreállt ez a csoki barát, miért lettek izmosabbak. Úgyhogy inkább engedik egy kicsit a kötelet, Józsi bára bambulva, hogy most mi a fasz, tanárbá? Józsi bá, mert korai nyugdíjért esdekelő keze már túlságosan remeg egy újabb korty pálinka biztos kortyolásához, bekúrja közéjük az üveget a ’húzzátok mán baszd meg, Dájer’ felkiáltás. Kraw maga egy órával később jégert dob a sörébe esti taktikai rajzolgatása közben a fürdőkád bugyborékoló szegletében. Maga módján ünnepelvén taktikai zsenijét, mellyel alvázastul nyúzta meg az iskolabuszt harmincnyolcadik géplakatosbrigádjával is.