Sportingfogó

Holnap hajnali kettőkor kezdődik a következő meccsünk a Sporting ellen New Yorkban. A meccsel kapcsolatban az egyetlen kérésem, hogy a Sporting ne legyen olyan paraszt, mint legutóbb a Sevilla. Nem csak arra gondolok, hogy Laoruci kapcsán az a jó hír, hogy úgy néz ki a nagyon beduzzadt csontja ellenére néhány hét múlva már focizhat. Hihetetlenül szürreális egy barátságos meccsen történt felrúgás kapcsán ilyenekről írni.

A mai extra sokkal könnyedebb téma, mint az elmúlt néhány sörmeccs kommentfogójában volt. Ma egy játékra hívnám fel a Fonat olvasó közönségét. A játék lényege, hogy a modern kori Liverpool legjobb 25 fős keretét állítsd össze. A modern kori Liverpool-t Houllier 1998-as érkezésével számítom, nem csak azért mert akkor lettem Liverpool drukker, hanem mivel ez egy logikus vágási pont. A játékot nehezítem azzal, hogy a 25 fős keret feleljen meg a jelenlegi Premier League HG szabálynak. Ez utóbbi kitétel nagy nehezítő tényező a HG szabály miatt Dudeket kellett kivegyem a keretemből. Dudek egyébként alap kerettag lenne nálam akkor is soha semmi mást nem tett volna a csapatban, mint Isztambulban eltáncolja a Grobbelaar imitációját a tizenegyes párharcban.

Azt gondolom szubjektív a lista. Nem is lehet más. McA Coutinho helyett talán a legellentmondásosabb döntésem. A 25 fős keretem mellett a bővebb 50 fős válogatásom itt megnézhető. Hátha segít másoknak a saját keret összeállításában. Várom az enyémnél jobb kereteket.