Grátisz sör

 

Holnap (vagy mire kimegy ez a poszt, lehet h már ma) megkezdjük négy meccses idegenbeli túránkat, szerencsére pont a legérdektelenebb, éppen ezért remélhetőleg legszórakoztatóbb meccsünkkel. Ligakupa találkozóra vagyunk hivatalosak Leicesterékhez, afféle főpróbaként, hogy pár nappal később ugyan ott PL meccset játszunk. Irányított, meleg golyók, szevasztok!

Egyrészt kicsit sajnálom, hogy nem egy PL meccs következik, mert ennek a kettő, farokgyűrűvel lefojtott ejakulációnak, ami a Sevilla és a Burnley meccs volt, kiváló tűzijátéka lehetett volna egy jó Leicester verés a bajnokságban. Amikor mindenki elkapja a fonalat (izé, fonatot), és húzunk egy jó ötöst, tejszínen. De így se rossz, mert a potenciális első csapat legalább pihenhet hét közben, de legalább szokhatja a hely auráját. Mondjuk nehéz is megmondani, hogy mi lesz majd hétvégén a kezdő, mert tavaly simán lehetett egy teljes sorcserét tolni ilyen helyzetben, de most valahogy úgy kell formát időzíteni, hogy maradjon majd a moszkvai zergebaszó zimankóban is répázási szándék a srácokban.

És nehéz helyzetben is vagyok, mert egy ilyen, általam lecsúszó beharangozónak hívott posztokban mindig meg van a lehetőség, hogy úgy mondjam el a véleményem az előző meccsről, hogy meg sem kell közelítenem egy összefoglaló karakter / mondandó mennyiségt, ezt azonban a jakuzzi erőforrás szűkülése miatt már megtettem. Szóval ahogy a tegnapi posztból is kiderült, csapat van, rendszer van, tudjuk hogyan kell gólhelyzetet kialakítani, hiányzik az a pár százalék koncentráció / klasszisság elölről, cserébe megvan ez balfaszságban hátul. Lesz cserébe (remélhetőleg) egy csomó fiatal, illetve a rotációban keveset játszó, vagy kimaradó mackó mutathatja meg azt, amit Klopp minden nap lát az edzésen, mi pedig csak elképzelni vagyunk kénytelenek.

Mint megtudtuk, Ward fog kezdeni a kapuban, a védelembe pedig várható egy Gomez – Lovren duó. Előbbire marha kíváncsi vagyok, ha már egyszer annyira fel van hypeolva mint CB, utóbbinak pedig talán jót tesz egy alapvetően komolytalan meccs, hogy (sokadszorra) visszataláljon valamelyik, stabilnak mondható időszakához. Fullbackeket megmondani egy sima meccsre is teljes talány, középpályán pedig biztosan ott lesz Grujic és Ox is, meg mondjuk én várok egy Woodhouse kezdést is, ha már ekkorát megy a kis faszos a walesi válogatottban. Támadók? Talán azok is bekerülhetnek, akik mondjuk moszkvában lennének kezdők, csak hogy ne legyen annyi kimaradás, de úgy egyébként tudja a pék. Szerencsére most még nem kopogtat a hamstring monster, hogy ilyesmin nagyon filózni kelljen. Ja igen, fun fact: Lovren nem taktikai okból, hanem hátfájdalom miatt hiányzik, úgy látszik a fosás / hányás típusú standard betegszabi kérés liverpooli leképeződése ez a hátfájdalom, ma is tanultunk valamit.

Szóval én kivont dákeszű szeletelést várok, mi meg örülhetünk a fejünknek, mert tét nélkül láthatunk játszani olyanokat, akiket amúgy meg, meg úgy magában a Liverpoolt, ami egy kedd este mindig jó program. Ha nyerünk azért, ha nem, azért csak megered az emberek nyelve az 5. sör után kicsit jobban.

Kezdés 20:45-kor, stream keresgélőknek Sky Sports, analóg beállítottságú kedves olvasóinknak Digi Sport 2, úgy általában mindenkinek pedig jópár szisszenő zsemle fogyasztása ajánlott.