Jacuzzi Hangjai #9 és a Pokol bugyrai #1

Végre ez a szezon is méltó kezdetét veszi azzal, hogy megrendezik a besztlíg legfontosabb, legfajsúlyosabb, és nyilvánvalóan egyáltalán nem a legjobb meccsét, ennek örömért ültünk össze egy csendesebb last minute kocsmai verekedésre a Stretford Enddel, közülük pedig konkrétan EZS-zsel és Beyonderrel.

A hangminőség sajnos kárát látta mind a kocsmai környezetnek, mint annak, hogy valójában csak a második kocsmában sikerült értelmes hangkörnyezetet találnunk, és így már eleve nem szomjasan kezdtük el a felvételt, ezért kérem most a szokásos bocsánatomat, illetve a nagyon fura, nem szomjas nevetésemért szintén. A Jacuzzi hangját rajtam kívül még Szücsi tolmácsolja, illetve a két világ összekötésére egy mediátort/moderátort is alkalmazunk, hogy bármikor el lehessen helyezni egy Arsenal-poént a buliba. Hallgassátok ha szeretnétek, olvassátok csak a kommenteket, ha nem, mi a magunk részéről nagyon élveztük a beszélgetést, és nagyon köszönjük a Stretfordosoknak a részvételt.

De azért begyaluljuk őket hétfő este.

1 394 Replies to “Jacuzzi Hangjai #9 és a Pokol bugyrai #1”

 1. Kösz a meghívót utólag is. A sörből a kevesebb tényleg jobb lett volna, néha csak nyomoztam a szavak után én is :)

 2. én is köszi, hogy részt vehettem, bár sokszor úgy éreztem magam, mint Ganxta Zoli részegen csajozáskor: amikor belül ezt hallod magadtól: „Szépséged elhomályosítja a nap ragyogását”, de valójában ez jön ki belőled: „hhrggraokkrrr”. :D

   1. 1. egy alapos hétfő esti Pool veréssel.
    2. egy részletesebb tanulmánnyal Sir Alex Ferguson szerepéről a Premier League fejlődése vetületében neked dedikálva.
    :D

    Valójában egy remek Stanley poszttal. :)

    1. alig várom…:), remélem megemlítitek az uws, bíró befolyásolás, FA delegálás és hiszti, kamutizi és lesgól fogalmakat, legalább…, amúgy jó a podcast :)

     1. Amúgy rájöttem, hogy te tutira csak trollkodsz, amikor egyedül a Fonat ellen úgy csinálsz mintha szentségtörés lenne ez a podcast. Hát bakker itt a bizonyíték, délelőtt még te is itt jópofiztál!

 3. -Nem a futás nyeri meg a meccset, hanem a gólok
  -Ezt mondd Hendersonnak
  :D

 4. azé én kurvára meghallgattam volna McAt is ebben a podcastban :D

  1. október közepi határidők voltak mindenhol, ezért voltunk ilyen kevesen, de tetszett annyira a dolog, hogy legyen majd még ilyen :D

   1. jaja király ez így is, csak nekem a united mellé kell kicsit az anyázás is :D

   1. kellemes csevej kerekedett volna belőle. :D Főleg az avatarom fényében. :D

   2. Akkor kevés lett volna oda az egy Arsenálos moderátor. :)

  2. Szerintem a 40. perc után már csak a verekedés hangjait hallanánk. :)

 5. „Herrera egy gép.” Ez a megfelelője arrafelé a kőművesnek? :)

  1. nem annyira, ő inkább az építészmérnök :)

     1. a legújabb kocsmasport falmászás vízszintesen…:)

     2. Mi ez a safberenc baratkozas a safberencekkel?

 6. végighallgatva ezt a baráti beszélgetést, sajnos el sem hiszem, hogy Pool-mu következik. sajnos mindenki kerülte az egy ilyen derby előtti kínos kérdéseket. poénnak jó ez, de ez mégis csak a Pool-mu. a hangulatot fel kell dobni. olyan ez egy kicsit ,mint az egyik magyar politikai párt mérhetetlenül kínos cukiság kampánya, eredmény nulla, az érzelmek tobzódnak tovább, az embereket nem lehet becsapni…

  1. En sem ertem ezt az egeszet. Fasznak kell jopofizni az ellenseg szurkoloival.

   1. Szerintem meg jó ötlet volt egy ilyet összehozni, 2 „átlagos” beharang között

     1. „Nekem nem tetszik!” Ez így szól helyesen

     2. akkor kérlek te is ezt használd. „nekem tetszik…”

     3. azt is írta, hogy szerinte jó ötlet volt…

     4. A „szerintem meg jó ötlet” az ugyanezt jelenti…a kettőnk között szerintem te vagy aki általánosságban elítéli az egészet

     5. általánosságban egy szezon végén lehet sörözni és jópofáskodni, még akár Bayern ultrákkal is- de most ebben a kiélezett helyzetben, amikor szinte tapintható a feszültség és az évtizedes visszavágási esély, akkor talán nem biztos, hogy ez a világbéke hangvétel a legcélravezetőbb, ismerve ellenfelünk aljas és mindent behálózó tevékenységét. most meg kell mutatnunk, erőt, mutatva agyagba döngölni őket, persze nincs harag és jöhet világbéke…

     6. Szted tenyleg barmi mulik azon, h par magyar szurkolo beszel egymassal?!
      Most szolok, h veled kevesebb valoban kozos dolog van, mint barmely atlagos mu-szurkoloval. Egesz eletemben ruhelltem es megvetettem azokat, akik pusztan hovatartozasuk, szarmazasuk vagy szimpatiajuk alapjan kategorizalja az embereket.

     7. Én is két dolgot utálok, ha valaki a számrazása alapján gyűlöl valakit, meg a bzi belgákat.

     8. kivéve persze Minyont meg Oridzsájt, de őket is csak akkor, amikor nem f*szkodnak

     9. De milyen visszavágásra gondolsz? Szerintem az elmúlt 3 évben összességében mi voltunk a jobb csapat, ami többek között egy 0-3-as idegenbeli győzelmet és egy EL kiütést is hozott, nem tudom mi az amit meg kellene bosszulnunk, egész korszakokért (saf) nem hinném hogy 1-1 meccsel vissza lehet vágni, márha egyáltalán vissza kell…De amúgy se érdemes elbízni magunkat szerintem „évtizedes visszavágási esély” néven. Pár éve ezt egy Fradi-Ute előtt emlegették, amikor mi szárnyaltunk, ők meg mélyponton voltak, (és mérföldekkel nagyobb volt a különbség köztük mint most a Pool meg a MU között) hogy itt az esély visszavágni a 6-0-ért meg hasonlók…aztán ha jól emlékszem nyertünk is de vért izzadva és a legkevésbé sem kiütéssel….azóta úgy vagyok vele, hogy nem érdemes egy rangadón előre kiütést várni, még akkor sem ha ég és föld a különbség a két csapat között (ilyenről szvsz most szó sincs), annak jó eséllyel csalódás lesz a vége.
      Szerintem ez egy kifejezetten fontos összecsapás rangadókhoz képest is, mi vagyunk az esélyesek, és győzelmet is remélek, de nem hiszem hogy sokkal több mindent rá kellene aggatni erre a meccsre előzetesen

    1. Neked lehet, mert te jofej vagy. En nem vagyok jopofa, kedves tipus. Emiatt most komolyan csalodtam bennetek, moderallatok.

    1. Hova menjek? Nincs kedvem kettetorni az egodat es a testedet, de ha ragaszkodsz hozza..

  2. szerintem könnyebb ezt mondani, mint megvalósítani. Semmiféle konkrét szándék nem volt arra hogy jóban legyünk velük, egyszerűen csak leültünk, beszélgettünk, és ezek jófej emberek. Nehéz valakit a véleménye (szurkolói orientáció) miatt utálni, ha egyébként tökéletesen normális, értelmes emberek.

   Mondjuk a jelenlegi magyar politikai helyzetet tekintve nyilván arra is van példa, hogy valakit pusztán a véleménye miatt inzultálnak vagy vernek meg, de tőlem speciel nagyon idegen ez a hozzáállás.

   De amúgy azt fejtsd már ki légy oly jó, hogy milyen kínos kérdéseket kellett volna feltennünk? A lakájmédiásat? Az szerinted komoly lett volna? És amúgy milyen „eredményt” vártál?

   Egyszerűen szerintem amúgy arról van szó, hogy nincs bennem, bennünk elemi gyűlölet. Utáljuk egymás csapatát, mint a szart, de egymást ezért nem tudtuk, pedig életünkben először beszéltünk egyáltalán. És hogy akkor még jobban belegázoljak a témába, Shankly ellen is megyek, a foci nagyon messze van az élethalál kérdéstől.

   1. nos azzal, hogy jól érezted magad néhány mu drukerrel semmi probléma. lelked rajta. de kérlek ne várd a Fonat értő közönségétől , hogy ebben osztozzon veled, egy a jövőnket minden szempontból alapvetően befolyásoló derby előtt. a múltat nem lehet meg nem történtté tenni, pusztán néhány korsó sör és mérsékelten habzó szájú mu szimpi miatt.
    Gerrard kiállítás, Berbatov kamautizi, Suerez eltiltatás, sorolhatnám saf gyalázatos „életművét”, de minek?

    1. nem gondolod, hogy kicsit túldramatizálod? Miért befolyásolná alapvetően a jövőnket a meccs egyáltalán?

     Egyébként ha Berbatov kamutizijét felhozzuk, akkor jön mellé Studge-é is, a piroslapoknál a Shelvey-Jones(?) esetet már inkább raktam volna be akkor, de ők meg jogosan reklamálnák Carra le nem küldését Evra vádlijának felszántásáért.
     A Suárez-ügy amúgy nyilván pikánsabb, de ha megnézed az FA tevékenységét azóta, akkor azért látsz komoly működési hibákat ott, amik kihozhatnak ilyen hülyeségeket is, és akkor már inkább Terry miatt szólnék be a Chelsea-seknek. Ha felsoroljuk a végtelen szálka-listát, annak lett volna eredménye?

     Egyébként meg lehet fiatal is vagyok ahhoz, hogy zsigeri gyűlöletből éljek.

     1. nem élek zsigeri gyűlöletből, cserébe nem is jópofizok musokkal, fenti eseményeket éppen ezért Pool szemszögből figyelem és engedtessék meg a klub iránti feltétlen loyalitás…

     2. Az nem nani vót?

      Szerk: nyilvánvalóan a labdavót, de amúgy asszem nani volt a közelben

     3. egyébként, most hogy így mondod az az eset valóban nani volt, nem tudom mi volt az de ő volt

     4. Egykutya, safbérenc mind a kettő. egyébként Nani. És a fel is pattant utána reklamálni, csak akkor kezdett neki nagyon fájni, amikor látta, hogy a bíró nem állítja ki Jamie-t.

     5. osztán lefeküdt a földre és harapott egy 10 centis nyílt sebet a sípcsontjára. Ahogy Hofi mondta, a gyalogsági ásóval vigyázni kell, azzal lőtek fejbe a múlt héten 8 embert

     6. utolsó szavai az öngyilkosság előtt: „ne lőjetek elvtársak”

     7. összeteheti a kezét, hogy nem olyat kapott mint P’n’R.

     8. mondjuk ebben az a kifejezetten szép, hogy fallszojani télleg akkora paraszt úgy általában, meg azon a meccsen is hogy abszolút megérdemelte.

     9. oszt’ az a durva, hogy ez nem is könyökös volt, szimplán összefejeltek
      ha könyökös lett volna, akkor Fallosz feje lecsavarodik

     10. Gecijó, ezt nézni is fájt, de nyilvánvalóan megérdemelte. :D

    2. pont hogy ezek nem hiányoztak. Ezerszer lefutott körök a 12 éves hülyegyerekek közt pár színvonalataln facebook oldal kommentjei közt. Pár finom oltás, meg jó érzékkel bedobott de nem sértő beszólás sztem is befért volna, ezért is lett vna sztem még jobb ha McA is ottvan, ahogy a túloldalról sem baj ha érkezik ilyen. De pont amiket te említesz olyan dolgok amik szerintem kvára nem érdekelnek senkit egy ilyen podcastban. Meg máshol sem.

     1. Ettől szép a foci, kinek a pap, kinek a papné, kinek a sekrestyés…

    3. Nezd meg: neked 0 upvote, bokornak 9, edit: 15-0

     1. lehet, de egy érvénytelen szavazásnál mindegy az arány…mint tudjuk, szerinted amúgy így kell hangolni egy mu meccsre, amin végre győzelmi eséllyel lépünk pályára??? tudom, hogy zsigerből ellenem, de akkor is ez így ok?

     2. mi az hogy „végre”???, hát safbérenc vagy? Őszintén nem emlékszek olyan Pool-mura amire azt mondtam volna, hogy na itt nem nyerhetünk. Ez tipikusan az a meccs ahol az aktuális formát úgy lehet kibaszni a kukába, hogy koppan, akkor is ha szar az edzőnk vagy a keretünk, meg most is.

     3. 11/12-ben az OT-n ritka szar liverpoolt vertünk meg azt hiszem 3-1-re.
      de lehet nem 3-1 volt, már nem nézek utána (lehet csak 2-1)

     4. volt olyan is hogy jó Pool kapott ki meg olyan is hogy jó united kapott ki. Amire gondoltam, hogy itt a forma és a keret ált kevesebbet számit mint egy tucatmeccsen, ahol nincsenek így felspanolva a csapatok.

     5. Bag, szerintem senki nincs zsigerből ellened, sőt, talán ellened sem, csak annyi történt, hogy sokan nem értenek veled egyet. Nagy a különbség.

     6. Igen, en ebben semmi kivetnivalot nem talalok. Sztem a vilag jobb hely lenne, es az emberek is boldogabbak lennenek, ha tobb megertessel fordulnanak egymas fele, es kepesek lennenek meghallgatni a masikat.
      Es nem zsigerbol vagyok ellened, hanem pont a te zsigeri es primitiv utalatod az, ami megrontja tobbek kozt ezt a blogot is

     7. nincs benne semmi utálat, egyszerűen nem értem azt a hangulatot, hogy miért jó az nekünk, hogy a derby előtt haverkodunk azokkal , akikkel az év másik 363 napján egyébként ki nem állhatjuk egymást, kölcsönösen amúgy.

     8. kölcsönösen biztos nem, nekem az év 365 napján az egyik legjobb barátom egy poolos srác

     9. te idejársz hazudni? Neked nincsnek is barátaid!

     10. igaz, mostanában nem sok szociális életem maradt a tanulás mellett, de clyde béka mindig ott lesz nekem

     11. „nincs benne semmi utálat” „az év másik 363 napján egyébként ki nem állhatjuk egymást” döntsd már el, mert kurva unalmas vagy

     12. 3 éve kb minden Mu elleni meccsen esélyesként lépünk pályára, nem szoktál még hozzá?

     13. – Ti mind safbérencek vagytok!
      – Mi mind safbérencek vagyunk!
      – Én nem.

     14. bag: de kérlek ne várd a Fonat értő közönségétől , hogy ebben osztozzon veled, egy a jövőnket minden szempontból alapvetően befolyásoló derby előtt.
      erre csattanós érv az upvote-ok számának alakulása

     15. ezt nem értem. szembesítettem bagot azzal, h nem úgy tűnik, h a fonat értő közönsége vele értene egyet, amit ő vizionált

     16. mi? az, hogy érvekkel és tényekkel cáfolod valaki véleményét? meglepsz

     17. és aki nem szavazott? ne már… egyszerűen szar téma az upvote-ok méregetése

    4. Egy újabb durva coming-out következik. Az általam szeretett emberek között sok mu-drukker van. Az unkatesóim pl. Vagy közeli barátaim. Aztán mégsem tudok irántuk egy mákszemnyi negatív érzést sem táplálni. Pedig Isten látja a lelkem, a csapatukat semennyire nem szeretem, és a Liverpool iránt is a végsőkig lojális vagyok. Nem szeretem saf-ot, Rooney-t, utálom Keane-t, Giggs iránt egy minimális tiszteletet érzek, de még ő is mínuszban van. De mégsem tudok senkit utálni azért, mert mu-drukker, még olyanokat sem, akikkel előtte soha nem is találkoztam, és nem látom akadályát, hogy kultutráltan fociról beszélgessünk. Azt értem, hogy ha valakinek az a véleménye, hogy „Fasznak kell jopofizni az ellenseg szurkoloival”, legitim vélemény, lehet nekem is jobban teteszett volna egy önálló „megbaszunk mindenkit” beharang. De hogy egy kulturált közös podcastot ellenérve a véleményes bírói ténykedés és saf volna, azt nem értem, és nem tudok vele egyetérteni. Pedig az identitásom alapvető és megkerülhetetlen része a Liverpool.
     Akkor ez most hogy jön össze?

    5. Te batyu, én amióta ténykedsz a fonaton, az van, hogy valahogy elkezdtem megkedvelni ezt a MU nevű csapatot

     1. ezt úgy hívják, hogy Helsinki szindróma, semmi gond, holnap nyerünk…

     2. Te figyi és amikor vadászat közben véletlenül fejberúg egy ló és elképsztően ostoba leszel, annak mi a neve? hátha a kartonodra felírták azt is, csak azért kérdezem.

     3. Erre a harom szora gondolkodas nelkul b@szok egy upvotet

     4. Stockholm/Helsinki ugyanaz. Lecsekkoltam a Googlen es a Wikin (a masodik baratnom :)). Pedig en akartam lenni az elso aki megmondja :(

     5. De nem, sokan rosszul hasznaljak, de a helyes a Stockholm.

     6. A Stockholm az elterjedtebb. De neked adok igazat, mert faradt vagyok a vitatkozashoz :)

     7. hát nehéz lenne a helsinki mellett érvelni, tekintve, h a jelenség az 1973-as stockholmi túszdrámáról kapta a nevét :)

     8. Legszennyezes Szaruman altal. Itt fog folytatodni a Gyuruk ura :D

     9. én. Hideg van, nem terem meg az öszi a kajszi, és ugy iagzábol a legtöbb rendes gyümölcs, hát azt hogy lehet tulélni? :D Nincs egy rendes 40 fok nyáron!

     10. Plusz en csak most tudtam vodkat(!) venni itt egyedul (!), mert be kell tolteni a 21-t hogy vehess basszus bort, vodkat vagy pezsgot

     11. és még drága is. anyamborogass. nem magyarnak való hely. :DD

     12. Olcson rugok be itt, otthon viszont dragan rugok be :D Simple as fuck :D

     13. atya-úr-isten! te ennyire fiatal vagy?! :O hát a fiam lehetnél, bakter

     14. Annyiszor hallottam ezt. Mindenki a fianak akar betudni engem? :/

     15. Inkabb a sajat korommal valo szembesulest jelenti

     16. Akkor en a harmadik norvég fovarosban elek? Hell knows

     17. norvégia a világ egyik leggazdagabb országa, telik háromra is nekik

     18. Telne negyre is, de nem akarnak ennyire nagy arcok lenni

     19. Van olyan hogy „három a norveg igazság!” Osloban. Ezek az eszakiak is lopnak :(

     20. Te is Szoboszlói vagy? (én nem csak azért kérdem)

     21. nemtom, bag bepróbálkozott vmi intellektuális ízzel, oszt ez jött ki neki :)

     22. előbb olvastam ezt, mint a fővárosos diskurzust :D

     23. tehát akkor nem előre megfontolt szándék, hanem gondatlanságból elkövetett. :D
      Amúgy ez fáj, mert kb egy kontinens térképét ismerem úgy igazából, az pedig Amerika, főleg a latin nyelveket beszélő fele. Már a fenti komment is fájt egy kicsit:(

     24. mentem a helyzetem, kevesebb lesz a bünti :)

     25. „Középkorú Fradi-szurkoló készülődik az esti meccsre. Felveszi a zöld-fehér csíkos gatyáját, a zöld-fehér csíkos zokniját, a zöld-fehér csíkos trikóját. Nézi ezt szomorúan a felesége és megszólal:
      – Hát apukám, ahogy én így téged elnézlek, te már jobban szereted nálam a Fradit.
      Mire a férj halkan:
      – Hát anyukám, ahogy én meg így téged elnézlek, lassan már az Újpestet is”

    6. Batyam MU drukker, es masik 4 baratom is MU drukker, es mind normalisak es tok joban vagyunk. Ellentetek vonzak egymast, ennyi! :)

     1. Nekem a fonokom fonoke berletes az old traffordba idosebb nalam 20al es utal elso naptol h meglatta a poolos bogremet. Es enis utalom es remelem megbasszuk a mut, latni akarom az arcat kedd reggel

     2. de aztán csak annyira örömködjél, hogy ne kapjál egy DCT-t :)

     3. Szégyen, hogy a testvéredet még nem tagadtátok ki a családból. Hát milyen ember az ilyen?

     4. Amúgy (hogy a másik odalról is jöjjön vélemény), nekem is szinte csak Poolos és Arsenalos barátaim vannak, szerintem ez így egészséges. Meg így viccesebb együtt meccsetnézni / FIfazni, vagy alapvetően csak beszélgetni. Ha mindenki egy csapatnak szurkol a baráti körben az halálunalmas.

   2. Frankó ötlet volt, ha hamarabb szóltok, én is szívesen mentem volna, szóval legközelebb szóljatok hamarabb. :)

    1. Szerinted véletlenül nem szóltak?:DDDDDDDDDDDD
     Persze csak poén

     1. Majd akkor csináljuk a mi felületünkre, hazai pályán leszünk. :D

   3. „Mondjuk a jelenlegi magyar politikai helyzetet tekintve nyilván arra is van példa, hogy valakit pusztán a véleménye miatt inzultálnak vagy vernek meg, de tőlem speciel nagyon idegen ez a hozzáállás.”

    Koszonom, rajtam kivul mas is igy gondolja. Ja, ez politika, f@szom :(

  3. Ellentétben veled mi nem az észak-angliai utcákon szívtuk magunkba gyerekként a szomszédváros és mindenegyes lakójának gyűlöletét. Lehet emiatt nem vettük elő a késeinket.

   1. én vittem volna a boxeremet, csak a gyerek eljátszotta valahová és nem találtam. :(

    1. csak így olaszosan voltál podcastolni? :D

     1. ha találsz egy többjelentésű szót a kommentedben, és elképzelsz magad elé egy igazi suttyó nápolyi digót a strandon sztem beugrik, hogy ez mire vonatkozik :D

     2. bocs, nem értem, de csak egy hülye MU-s vagyok, ráadásul fáradt, foci után. :)

     3. lehet akkor ez csak vmi szükebb körben hasznalt szleng, v nemtom, mi arra mondjuk ha az ember boxer/alsogatya nélkül hordja a nadrágot, bár őszintén szólva nemtom ennek mennyi valóságalapja van. De simán kinézem belőlük. :D

     4. ó bakker, nem tudtam mit akarsz a kutyával! :D

     5. meg azért az ember a kocsmába nem kocsival jár, főleg nem egy kishaszonnal.

     6. nem csak szűkebb körben, ezt szokták használni mások is :D

     7. Nem szűkebb körben használják, ez nemzetközileg elfogadott szakkifejezés. #megerősítve

  4. Te mar hirnevet szereztel a Stretford Enden :D

   1. „I think it will be difficult for him to have a good performance at anfield (due to pressure)”

    1. ezt kb saját magára is érthette volna :D

     1. egyik anfieldi meccsén… de ez megint messzire vezet, hitvitákhoz.

 7. Nekem tetszett a podcast, azt meg döntse el mindenki maga, vérmérsékletének megfelelően, hogy jó ötlet-e vagy sem.
  Amúgy meg gyalázni fogunk, 3:1-re, azt az egyet is a 88′-ban rúgják, amikor már mindegy :)
  Itt egy kis kedvcsináló, vigyázat mu-sok is szerepelnek benne!

  1. kibaszott jó ez az aláfestő zene, főleg Studge gólörömeihez

 8. állítólag Mané már egy hete ezt nézi.

    1. az durva akkor 6 golt rugunk? csakme Studge is triplázni fog.

     1. ráadásul olyanból amit nekik fujtak be.

  1. mindig is a kedvenc gólom volt. Van der Saar a mai napig sem tudja, hogy mit is reklamált.. :D

   1. mikor fateromékkal focizok, ott szokták mondani az öregebbek, hogy „ez így nem ér, hát nem szólt előre, hogy hova rúgja!”

    1. de legjobb az hogy „így nem lehet játszani bmeg, hogy folyton beleér…”

   2. ú, az a van der Saar szemet szúrt rendesen

  2. 2 bör 10 másodpercen belül! És ezen a meccsen bőrőzte be úgy Evrát, hogy fejre állt a francia. Szerintem azóta sem tudja megemészteni ezért is vádolta meg negrózással.

 9. Szerelmes vagyok szederbokor hangjaba. Maccaval mi van? Eltunt mint a nepszabi…

    1. Figyi, ezt nagyon surgosen hagyd abba, vagy kulonben kitiltalak innen a verbe. Es ezt nagyon komolyan mondom, utolso utani figyelmeztetes, mert rendkivul unfair es gusztustalan, amit csinalsz

     1. Semmi rosszat nem mondtam de akkor bocs es skip

 10. Két dolog volt kurva jó ebben a podcastban.
  1. Az Arsenalos „moderátor”, akit inkább műsorvezetőnek mondanék, kellett, hogy legyen némi tartása a beszélgetésnek.
  2. Hogy nem mcderet hivtatok, mert a hátamon a szőr feláll attól az embertől. Viszont ez a két mu -s srác egész szimpatikus volt, kár hogy fogyatékosságal születtek és rossz csapatnak szurkolnak, mert tényleg normálisnak tűntek.

  1. McDeere-t azért lenne nehéz, mert az SE-re már nem ír.

    1. mcdeere finoman fogalmazva ki lett utasítva 3x is a stretfordról, szóval nem hinném, hogy bármikor is felmerülhetne a neve podcastben vagy bárhol. :D

     1. upsz, ezt nem is tudtam. szabad tudni, h miért?

     2. ?? az egy film? amimiről szól? szatyor, már megint :(

     3. Nem biztos, hogy túl jó a konfliktuskezelési stílusa, amiért tényleg nagy kár.

     4. feljebb Szücsinek leírtam részletesen azt amire én emlékszem belőle :D

     5. amúgy én szívesen mennék vele, meg stanley-vel egy kicsit fogvillantósabbat is, pool-tiziket néznénk vissza bemelegítésnek :D

     6. akkor rögtön lenne is egy hármas csokor amit egy meccsen kaptatok :D

     7. Én olyannak tűnök? Én totál egyetértek itt a 99%-os véleménnyel.
      Chelsea, Real Madrid, Arsenal, Liverpool szurkoló cimborákkal van tele a ház, akiket már 15-20 éve kedvelek. Nem utálhatjuk egymást. :)

     8. Neee azt nem hiszem el, hogy van olyan ismerősöd, aki a Chelseanak szurkol 15 éve legalább

     9. 2001 óta szurkol nekik, szóval pont 15.

     10. Ennél már csak a ‘city drukker vagyok mióta az eszemet tudom’ kategória a hihetetlenebb

     11. Olyat egyet ismerek, ő az Oasis miatt. :)

     12. az mondjuk teljesen jó indok. én is kevésbé utálom miattuk a cityt.

     13. somogyi zoltán pol.elemző is dinamó-szurker ölég régóta

     14. ja nem, csak te szoktad a leginkább számonkérni a büntetőinket.

      #Firmino tizije a Swansea ellen jogos volt!

     15. Mert nagyon utálom, ha a sporik nagyot mennek, azt viselem el a legnehezebben.

     16. én csak gerrard leküldését nézetnem meg veletek, meg a Fergie alatti bajnoki trófeaátvételeket. Meg a „We are back” molinót. :D Szerintem nektek hamarabb elforrna az agyvizetek. Amúgy EZS mondta, hogy te valahol a gárdonyi körül vagy kolis, Baross?

     17. bocsánat :( csak érdekelt a téma, de akkor már duplán utalhatnánk egymást ha bagek lennénk :D

     18. Nem, az a Martos Flóra. A Vpk a keresztutcában van. Annak az alájban van a PaliBácsi. Nem voltál BME szuperkupa után ünnepelni a karral?

     19. dehogynem, olyan hajítóversenyeket játszottunk rohadt mandarinokkal az ötödikről, hogy az St tetején kellett landolnia, csak pár az ablakkereten illetve a plafonon placcsant :D

     20. :DD
      kár hogy nem volt órám amikor ilyet játszottatok, egy két oktató fején szívesen megnéztem volna a

      rekaciót amikor egy rohadt mandarin csattan az ablakon

     21. közlekkarosok vagyunk filozofival ;) Nekem Bécsi éppen 2 szakos órát is tart :D

     22. Válaszom lentebb. Bár én nem voltam benne érintett.

     23. Legutoljára lejoógabizta Strigot (az egyik alapító bloggert), előtte meg folyamatosan kötözködött, elég parasztul állt hozzá minden beszélgetéshez. A szokásos „ki ha én nem” féle nagyképű dolog volt. Meghát csak neki lehetett igaza. Egy idő után besokalltak tőle. A harmadik kivágására már nem emlékszem sajna, de asszem az is egy veszekedés végén volt.

   1. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy sokat vesztett a közösségetek.

     1. Kinek mi számomra tényleg visszataszító, mondjuk nekem a terhes nőktől is fóbiám van

     2. Jaa szerintem is rendellenesség, de egyszerűen irritáló számomra, hogy nem természetesek.

     3. Rosszul fogalmaztam, de nem is tudom ezt kifejteni. Úgy értem nem olyanok, mint a nem terhes emberek ( Uhh mekkora filozofi vagyok) hanem olyan aránytalanok.
      Például a nagydarab emberekkel nincs bajom, mert mindenük nsgy

     4. azert ez a „mindenük nagy” baromi furán hangzott :DD
      Amugy emiatt nem vagy koraszülött is? :DD

     5. Elvileg jó időben születtem, de nem tudom miből fakadhat ez az irritáció. Sőt! A törpe embereket sem szeretem emiatt, mert ők is aránytalanok. Bár a Trónok Harca sokat segített legalább az ő elfogadásukban

     6. Pedig az állapotos nők a legdögösebbek, de te tudod. :D

     7. épp írni akartam, hogy mostanában láttam egy annyira hihetetlenül szép terhes nőt/lányt azon az esküvőn, ami miatt lemaradtam a Swansea-ról, hogy … csak aztán nem tudom/merem befejezni a mondatot :D

     8. féltem tőle, hogy a barátnőm belehallgat a podcastbe, és ez a lány ráadásul pont a gimis osztálytársa volt :D

     9. akko azt má meg se kérdezem h kitől volt terhes. :DDD

     10. meg Madass. Lehet nem véletlen bukkant fel pont ma.

     11. Nem baj, majd elolvassa itt kommentben, hogy mennyire is tetszett neked a dolog…. :D

     12. sokminden előfordult már a fonat hasábjain, de ez új. :D
      Pár ilyen kommentet össze kéne gyűjteni egyszer, mondjuk évzáráskor.

     13. Ez már egy kicsit torrentés volt, de respekt a bátor kijelentésért. :D

     14. Nekem ez is egy kicsit perverznek tűnik mondjuk :D

     15. mondjuk ennek örülök mert szépen keretbe is foglalta a fenti véleményedet

     16. Szerintem is de a stilusa „néha” okoskodó.

  2. Nem tudtad, hogy a Stretford Enden mindenki jó arc? :)

   1. Esküszöm én folyamatos olvasója vagyok annak a blognak is, leginkább, mert unalmas a munka és mert szeretek az ellenséggel is tisztában lenni, de ez valahogy még nem jött át nekem :D

    1. Én mindenféle elfogultság nélkül mondom, hogy ezek a blogok példaértékűek.

  1. A Kuyt mesterhármasból az a kedvenc mikor Suarez befűzte a fél Mu-t, majd Dirk 1m-ről bepofozta.

   1. Egyik kedvenc gólom, MU védelem azt se tudta milyen rendezvényen van…

 11. Én nekem egy valami nem tetszik a podcastokban. Az, hogy nem tudom őket meghallgatni, mert amikor volna rá időm, alszik a gyerek. Tudom, erre van megoldás, fülhallgatónak hívják, de azt momentán nem találok itthon.
  Egyébként kurvajó az egész, tetszik, hogy van ellenvélemény, hangulatos. Kár, hogy az eddigi 6-8 podcastból kb. 1-et tudtam végighallgatni. :)

 12. A bukmekerek szerint. H: 1.1 X: 2.5 V: 2.5

  1. és tényleg, skybeten is (tipszmixen éri meg, ott 2.2)….Ez azért elég brutális optimizmus, kiesőjelöltek ellen szokott ennyi lenni szerintem….

   1. Illetve nem, hülyeséget beszélek 2 fölött van ránk skyon is…szerintem elnéztél valamit Dodo

     1. Ja de ha igy van irva, akkor hozza kell adni 1-et, vagyis peldaul 23/20 az 1.15+1=2.15

     2. Jo nem vagyok nagy fogado. Viszont akkor meg a X es V is 3.5 korul alakul ami eleg meleg pogacsa.

   2. A fogadóirodák nem csak a tényleges esélyek alapján alakítják a szorzóikat, hanem a fogadók viselkedése alapján is. Ha mindenki a hazaira tesz, csökkentik a szorzót a tényleges erőviszonyokhoz képest.

    1. sot, olyan hogy „tenyleges esely” altalaban nem is befolyasolja, csak a masik faktor

     1. Közvetve befolyásolja, hiszen a fogadói viselkedésnek ez az alapja, módosítva tényezőkkel, de igen.

     2. A online fogadasok fele erkezik hazai gyozelemre. Az kb normalis, meg ugy is hogy azert MU szurkolotabora nagyobb mint a Pool-e.

     3. De az nem lenne brutal durva ha az emberek olyan biztosak lennenek a Pool gyozelemben, hogy 1.15-re essen a szorzo? :D

     4. a mai MU meccs ellen, de nagyon is
      de a) MU-ra ennyi az odds (ami persze szinten fura lenne), b) pont te fejtetted meg h ez igazabol 2.15 :D

    2. Naná, de ha tenyleg 1.15 lett volna az barhogy durvan alacsony

   3. meg is raktam egy 5000-essel a hazait :)

 13. másnak sincs ott a szokásos kis disqus-kommentszámlálós buborék ennél a posztnál (a főoldalon)?

  1. valamit elgépészkedhettem, mert eredetileg a disqus sem működött… amúgy összesen annyit csináltam, hogy írtam egy kommentet a hagyományos rendszerével a dolognak – mert a mobilos nézetben jöttek ilyenek, és arra válaszoltam -, aztán a kommentelési lehetőség valahogy visszajött, de a buborék nekem is nagyon hiányzik, reméljük megjavul majd a következőre

 14. megnéztem egymás után kloppo és jose meccs előtti sajtótájékoztatóját. ég és föld. a lényege az interjúknak az, hogy mourinho egy halvérű k*csög, és utálom.

  szmájli

 15. Előre is elnézést kérek a moderátoroktól, hogy megint felhozom a témát, de nem nagyon értek ehhez a diszkoszhoz és nem akarom elvetni a sulykot (:D) azzal, hogy olyan hozzászólásra reagálok, amire amúgy nem kellene, mert nem látom át a társalgás felépítését.
  Arról szeretnék írni, hogy mennyire buta dolog ez az „utáljunk mindenkit, aki a MU-nak szurkol” dolog. Az egész engem arra emlékeztet, amikor kiskoromban igyekeztem bevágódni a bátyám társaságába 5-6 évesként, miközben ők tízen felüliek voltak…Tepertem a logikátlan dolgokkal, szerettem azt amit ők, meg hasonlók, csak, hogy majd úgy hátha én is 12 lehetek. Kicsit úgy vettem észre, hogy ez kivetíthető ide is. A magyar Liverpool drukker a kisgyerek, az meg, akinek tényleg lehet oka utálni a MU-t és annak szurkereit (Scouserekre gondolok, bár igazából akkor se látom értelmét, hogy az ízléséért miért utáljunk bárkit is, de tegyük fel) a már nem sokára gimnáziumba menő nagy gyerek. Aztán a kicsi látta, hogy a nagyok hogyan csinálják és próbálja utánozni, de igazából semmi oka nincs rá, csak „ez az amit az ‘igazi’ szurkolók csinálnak”. De mi szerintem sosem leszünk azok, akik ezt úgy csinálhatnák -főleg itt Magyarországon-, hogy ez ne tűnjön irgalmatlan nagy ostobaságnak…A szobatársam a MU-nak szurkol, de nem öljük egymást emiatt, néha ugratjuk, hecceljük a másikat a hétvégi eredményekkel, ha úgy alakul. Európa Ligás kiejtés után 2 hétig széles vigyorral járkáltam a szobában, de nem vette zokon, mert miért vette volna…Fordított esetben én se vettem volna, az, hogy nem ugyanannak a csapatnak szurkolunk egy eléggé természetes dolog és egyáltalán nem olyan, ami miatt én utálni fogok valakit. Persze, ha az adott illető sík hülye, akkor válthat ki ellenszenvet, de ez focicsapattól független. Például van Liverpool szurkoló ismerősöm, akit nem tudok bírni egyáltalán, mert olyan sík, mint egy lcd tv…De még mindig; a személyisége miatt nem kedvelem, nem az ízlése miatt.
  Na mindegy, egy szó, mint száz, nem irigylem azok életfelfogását, akiknek valaki csak azért nem lesz szimpatikus, mert más csapatnak drukkol, közbe meg lehet, hogy minden más területen meglenne a közös hang és jókat sörözhetnének meg miegymás.
  -mic drop-

  1. A csapatukat utáljuk, főleg mióta Ogre ott van mint főgyökér.Aztán van ez a scouser.cockney ellentét.én a 99-es bL döntőben nekik drukkőltam.Akkor halt meg egy jó cimborám aki mu függöny volt. Na az ő tiszteletére verjétek le a Bayernt mondtam magamnak.Akiket akkor még amúgy is jobban utáltam,mint a trágyásokat.

   1. Tudom, nekem sem szívem csücske a MU, de a szurkolókkal nincs bajom. Lejjebb van egy beszélgetés erről, arról volt véleményem. :)

  2. Nyomtass ki valami szép képet Suarezről, szépen vágd körbe és rejtsd el a cuccai között. Pénztárca, tanulnivaló, stb. Csak ne ijedj meg nagyon, ha safos képet találsz te is nem várt helyen.
   (én is laktam együtt MU szurkolóval)
   Edit: De hát pont én adjak tanácsot a Mindenesnek szívatásból? Hova gondolok…

   1. Köszi a tanácsot, de inkább nem kockáztatok, ha safot találnék valahol, akkor a Hortobágyig futnék…Van egy határ. :D Inkább bezárom egy víztoronyba vagy megpróbálom átverni azzal, hogy van egy ikertesóm. :D

  3. Nem kell részt venned abban ami nem tetszik.
   Vannak amik viszont nem változnak, na ilyen a Pool-MU ellentét, aminek mértéke egyénenként változik. Így van ez rendjén.

   1. Nem mondtam én, hogy ne, mindenkinek szíve joga, csak leírtam a véleményem erről a jelenségről. Lehet tévedek, kitudja. :D

  4. Ilyen névvel keményebb hozzáállást várnék.

 16. James Pearce ‏@JamesPearceEcho 33m33 minutes ago

  Klopp on Karius’ form as German keeper set to keep his place for United clash

 17. Összevetettem az elmúlt évek statisztikáit, a két csapat jelenlegi formáját, az edzők és játékosok életkorának, stílusának, vehemenciájának és a brexit gazdaságra gyakorolt közép-és hosszútávú hatásainak metszetét, az idegenben és otthon alkalmazott formációk eredményességi görbéit, valamint az egyéni teljesítmények terhelésmutatóit a bajnokságban és a nemzetközi porondon. Alaposan elolvastam és tanulmányoztam minden létező szakmai anyagot, fórum kommentet, tárcát és kolumnát, disszertációt, tweetet, posztot, gifet, beme-et, hírlevelet és coubot és beharangozót és deepweb szemetet a találkozóról. Mindezek alapján tudományosan megállapítottam a mai meccs két lehetséges végkimenetelét:

  3-2-re nyerünk egy 94. percben szerzett Joe Allen cameo fejes góllal.

  VAGY

  8-1 re nyerünk (félidőben 5-0) és Mourinho-t holnap menesztik.

   1. Nem tudom, én így számoltam, aztán az is lehet, hogy csak simán gyökér vagyok.

     1. De ne már, tegnap emiatt olvastam végig az összes kommentet. :(
      Hát, ha valamikor el kell vesztenem Emmával, akkor nincs megfelelőbb alkalom rá, mint egy pool-mu meccs napja.

     2. az előző posztban, #falonpok kommentjénél ki lett tárgyalva :)

     3. Ha Fonatozni akarsz tanuld meg, hogy CSAK az előző napi összes komment átnézése nem elég, különben kapod az emmát :P

     4. Ezt most úgy írtad, mintha nem lennék itt évek óta. :D

  1. 19 ponttal sem lehet bajnokságot nyerni, inkább a tehénbaszás lenne a lényege.

 18. Nos kedves szurkolótársaim, estére nagyon jó mérkőzést és egyben Pool győzelmet kivánok mindenkinek! Sajnos most én erről lemaradok, irány a munka. :(
  Ja majd elfelejtettem, hol is tudom majd a meccset később megnézni? :D :D

 19. Nagyon csokizok a ma meccstől. A lesztert szögletekből verték meg, és ha szögletre kerül a sor, a mi kapunk mintha szívná a labdát.
  Egyébként nem tudom mikor volt ilyen utoljára, hogy egy meccs ennyire hatalmába kerítette az egész napomat, mint a mai. Az EL-döntő napján biztosan nem.

  1. Napomat?!? Kéthetemet! Azt hittem úgy vagyok vele, mint anyám, aki vár, hogy jöjjenek bekötni neki a netet, mondta: ha 65 évet kibírt net nélkül, két hétig még el lesz egy darabig.
   NOT!

   Ahogy Szücsi(?) mondta a PCban, akkor szophatjuk meg, ha előnybe kerülnek. Mégse a Swans, akármilyen kutyaütők. Annyit tennék hozzá, hogy akkor is gáz, ha nem az elején, de mi szopjuk be az elsőt. Nekik kell menni, mint borjú az anyjának.

   1. Na jó, nekem is a „kéthetemet” volna a megfelelő szakkifejezés, de ma már tényleg az is kihívás, hogy a mikrót megtaláljam fölösleges bolyongás nélkül.

  1. a 4. képen az a hrutka jani akivel táncol?

 20. Megnéztem az elmúlt 3 év xG mutatóinak görgőátlagát heti átlagos fizu/ játékosra vetítve mostani jelenértéken és az jött ki, hogy most kéne jól megbaszni a mancokat, de úgy istenesen.

    1. – Mit kapsz, ha megszorzod a hatot kilenccel?
     – Hatszor kilenc. Negyvenkettő.
     – Ennyi. Ennyi az egész.
     – Mindig is tudtam, hogy valami alapvető gond van a világban.

  1. Nekem minden szezonban pontosan ez az eredmény szokott kijönni. Sőt, még akkor is, amikor nem is játszunk velük.

 21. Emma:
  Paul Scholes, a Premier League-ben szereplő Manchester United legendája meglepő választ adott, amikor az újságírók a hétfő esti Pool–MU rangadóról kérdezték.

  „Ha fogadnál, akkor a Liverpoolra kéne inkább – mondta Paul Scholes, aki úgy érzi, José Mourinho egyelőre nem találta meg a legerősebb kezdőcsapatát a Manchester Unitednek. – Némi zavarodottságot érzek még afelől, kiknek kellene játszaniuk.”

  „Azt láttam Mourinhótól a chelsea-s időszakában, hogy 13-14 futballistát játszatott folyton, alig pihentette a kezdőket, teljesen mindegy, hogy kupameccset vagy épp bajnokit kellett játszania a csapatnak. Az MU-val egyelőre még egy kezdetleges állapotban van, most szokik össze a keret, ami egy kis időt igénybe vesz, aztán meglátjuk, mire képes valójában ez a gárda. Egyelőre viszont szerintem még nincs meg a csapat stílusa, identitása.”

  „Ami a Liverpoolt illeti, jól látszik, hogy Jürgen Klopp már kitaposta az irányt a csapatának. Határozottan jó úton halad az együttes. Tudod, mit várhatsz a játékosoktól: gyors, agresszív támadófutballt, folytonos, gólra törő felfogást. Aggódtam, mi lesz a Pool védelmével, ám már jó néhány erős ellenfélen van túl, és helytállt.”

  Remélem most az egyszer igaza lesz… Mindenesetre ez az aggódtam a Pool védelméért kicsit furcsán hangzik az ő szájából…

  1. Én a fejesektől aggódom. Ki lesz a kapus?

    1. Az hagyjan de moreno lesz a balhatved, es milner megy kozeppalyara. Kivancsi leszek, moreno utolso lehetosege a csapatnal, remelem, elni fog vele.

     1. Nincs. De egy rekesz sör hogy így lesz. Amugy netes pletyka de megbizhato helyrol, gondolom van vmi pearce fele alapja de nem keresem ki.

     2. Klopp nem balfasz. Nem létezik, hogy Moreno kezdjen. Ha mégis, a szilveszteri meccsnézésen választhatsz :D

     3. Megjegyzem ;) ja meg Can is kezd, ezt kihagytam.

     4. Ha Lallana és Wijnaldum se lesz akkor pedig esélyes :(

  1. James szerintem inkább a meccs utáni, forró bögre teát várja :)

 22. Azért amennyire mellettunk szól sokminden a mai meccset megelőzően annyira kemeny is lesz.. Nagyon zavar a neten olvasható túlzott magabiztosság.. de ne legyen igazam!??


  1. én egy kevésbé kemény amolyan művészi performancet akarok

  2. Ez is jó lenne, de én egy sima Seek and destroy-jal is beérem.

   1. Klopp meg az album címével küldi ki a srácokat: Kill ’em all!

  3. A régi csaj se volt gyenge.. de az új még jobb (minden tekintetben)
   Itt is fellelhető, más tónusú hanggal :)

  4. Sose gondoltam, hogy tetszenek a kék hajú asszonykák. Egészen Alissáig.

   1. Nem kell. Tegnap már kitárgyaltuk, hova kell még egy tripla?

  1. Baszki. En ezt elore megereztem. Valamiert az eszemben volt ma es gondoltam, milyen jo lenne ha o is ott lenne az Anfield-en.

  2. Szerintem a lelátóról is elviszi azért 2 védő figyelmét :D

 23. SOS!!!

  Tud valaki Érden egy kocsmát ami rendelkezik spílerrel és hajlandósággal hogy az esti meccset leadja?
  Előre is köszönöm a segítsétek (Tényleg életmenő lenne.)

  Cserébe én is adok valamit:
  21.00 Liverpool-Manchester United

  Spíler TV
  http://freestreamtv.us/sportll.php

  Eurosport 1 ro
  http://www.tv-sport-hd.com/EuroSport-1-Online.html

  NBC Sports
  sop://broker.sopcast.com:3912/262499
  http://rivonet.info/ch21.html
  http://rivonet.info/ch11.html
  http://rivonet.info/ch27.html
  http://rivonet.info/ch24.html
  http://rivonet.info/ch28.html
  http://vipracing.info/channel/opcion-4
  http://wizhdsports.to/watch/Engli…United/live-tennis-streaming.html
  http://vipracing.info/channel/nbcsn
  http://cricfree.sx/nbcsn-live-streaming
  http://skyembed.com/nbcsn.php
  http://www.stream2watch.co/live-now/live-tv/us/nbc-sports-live-stream
  acestream://0ee4c6fa674e3ab523768252533f50ca20dc907a
  acestream://23324c9ae44525e6611ac166fa83177eab97e3f1

  MATCH! / MATCH! Futbol
  http://www.sport365.live/en/home/ -> russian
  http://tv.jampo.tv/play/channel/ntvfootball/
  http://sport-media.org/match-futbol-1
  http://livetv.ninja/loader.php?qr=matchfutbol1
  http://livetv.ninja/loader.php?qr=matchsport
  https://chas.tv/channel/match-tv
  http://www.moskvatv.org/page/russia2-tv-online.php
  http://0n-line.tv/matchtv-online/
  https://allfon.tv/?id=84#11 Acestream
  https://allfon.tv/?id=19#11 Acestream

  Sky Sports 1 uk
  http://www.sport365.live/en/home/ -> english
  http://www.streamhd.eu/football/l…hester-united-live-stream-256.php
  http://wizhdsports.to/watch/Engli…ited/live-football-streaming.html
  http://live.robinwidget.com/strea…ive-stream-live-stream-29041.html
  http://cricfree.sx/sky-sports-1-live-stream-ss-1
  http://mamahd.com/live/watch-sky-sports-1-live-streaming-free-1.html
  http://tuchkatv.ru/294-sky-sports-1.html Acestream
  acestream://bde5055f91e00a2de707c3d4c1304a2d4232b2e5

  SNWL Sportsnet World
  http://cricfree.sx/sportsnet-world-live-streaming

  TSN2
  http://wizhdsports.to/watch/Engli…-United/live-rugby-streaming.html

  Futbol 1 ua
  http://www.sport365.live/en/home/ -> ukrainian
  http://streamking.co/football1ua
  http://livetv.ninja/loader.php?qr=football1ua
  http://only-tv.org/football-1.html
  http://tuchkatv.ru/353-futbol-1-ukraina.html Acestream

  Sportklub1
  http://www.sport365.live/en/home/ -> croatian hr
  http://www.sportstvstream.me/sport-klub-1-live-stream/ sr
  http://www.jagledam.com/Sport-Klub-1-uzivo-stream sr
  http://streamking.co/sportklub sr

  Canal+ Sport 2 pl
  http://www.sport365.live/en/home/ -> polish

  Viasat Sport Baltic
  http://streamking.co/sportbaltic
  http://telikas.biz/online/viasat-sport-baltic/ Acestream

  Idman TV
  http://www.canlitv.io/izle/idman-tv
  http://singidunum.us/idmantv.html
  http://mediabay.tv/channels/liveTv/92-IdmanAzerbaycanAZ
  http://www.myvideo.az/?act=dvr&chan=idman
  http://www.ecanlitvizle.com/idman-tv-izle/
  http://torrent-tv.ru/torrent-online.php?translation=14475 Acestream

  Ariana National
  http://arianatelevision.com/live/ariana-tv/

  3 Sport
  http://afghaniptv.tulix.tv/ndvr/?gid=366

  Maiwand TV
  http://www.maiwandtv.com/en/live.php
  http://www.giniko.com/watch.php?id=648

  by banok

   1. Az van, kocsma viszont még nincs.
    (2 hete költöztünk le érdre és eddig hiába vártam a drága DigiTv-s címfelmérőt.)

    1. Erden bekotottek a kabeles Digit meg tavaly novemberben. Aki szereti a PL-t (meg az NHLt) az most beszopta :/

     1. Nem már! Hogy rohadna meg a tapló télapó!

     2. Ha én Norvégiában élnék biztos szarnék ezekre a kis magyar hülyeségekre (remélem)

     3. Faszt. A sport tv dobta ki az NHL-t, mert nem kellett neki. A spíler csak begyűjtötte

     4. Kivancsi lennek hogy Magyarorszagon melyiket nezik tobben: az NFL-t vagy az NHL-t?

     5. Egyértelműen az előbbit. Népszerűbb is, és a közvetítési időpontok is barátságosabbak

     6. Magyarorszagon ennyire nepszeru az amerikai foci? Fura

     7. Rendes labdajátékok népszerűségéhez egyik sem mérhető.

     8. Nem tudom miről beszélsz, mert hogy szerintem csak az „európai” foci népszerűbb nála, mármint maga a sportág. Kézit és Vízit az emberek többsége szerintem csak magyar érdekeltségkor követ, és azt is csak ha nemzetközi meccs

     9. Én pl jégkorongot is csak akkor (és nem látom a korongot!!! :D ), de kéziben a klubcsapatainkat is magasan jegyzik (sőt!), a vízilabdának (főleg férfi válogatott) pedig sajátos kultusza van, történelmi hagyományai, sikerei. Tojásfoci meccset életemben nem láttam, szóval azt nem tudom megítélni, kb annyira értem mint a bézbolt.

     10. igen de ezek hazai bajnokikon egyáltalán nem érződnek, se élőben és szerintem TV-ben sem, alig vannak közvetítések is, ezzel szemben az NFL-el, amit hétről-hétre követnek az emberek, úgy hogy megéri a sport tv-nek heti minimum 4 meccset közvetítenie (amiből ráadásul 3 éjszakába nyúl), élő magyar kommentárral is

     11. hát a vízilabdában a nézőnek halvány segédfogalma sincs, hogy mit miért ítélnek, kinek a javára, itthon sem érdekel már annyi nézőt mint azelőtt, sajnos a botrányos olimpiai számolgatós bundázás sem tette népszerűbbé, jó-jó néha nyerünk ezt azt de lényegében pesti rétegsport marad

     12. Én csak azt nem értem, hogy miért foci? Amikor legtöbbször kézzel érnek a labdához!

     13. miért, a foci magyarul jelent bármit is? :D
      Egyébként az elnevezés még abból az időkből ered, amikor a rugby és a soccer nem vált szét, és football volt a közös neve.

     14. de az amcsik akkor vették át a szót amikor nem volt külön rugby és soccer, hanem egyben a kettő :D Amikor 1890-es évek elején Magyarországra először hoztak focilabdát, kézzel kezdték el játszani, aztán amikor lett szabálykönyv 1-2 év múlva, akkor jöttek rá, hogy hoppá.

     15. és az amcsiknak ez a hoppá stádium kiesett?

     16. Azért, mert ők a szabálykönyvet sem olvasták el! Ezért lett egy 3. sportág! :)

     17. Amennyiben a kérdés nem költői: a labda 1 foot hosszúságú. :D

     18. Siman. Ha pl egyszerre lenne Green Bay es Liverpool meccs nem kerdes hogy a Green Bayt neznem. Monnyuk amilyen gyalazatosan jatszik a csapat… Van egy vedojatekos, aki olyan szinten koborol a palyan mint Moreno mester.

     19. gondolom a tegnapi 36-osra gondolsz, aki a csere cseréje… Persze ez nem mentség arra, hogy kb az összes td-t róla kaptuk :D Rodgers a középszar.

     20. De ti még elmentek így is, a Coltsnál már romok és #edzőout meg #GMout van

     21. áhh, az utóbbi két évben (a legutóbbi playoffot leszámítva, de ott is csak az underdogság miatt) szenvedés Packers meccset nézni.

     22. Akkor #McCarthyout vagy #Bilbaotaktika (csak saját játékos) out? :D

     23. igen, a McCarthyout már érik egy ideje. Variáltak, hogy ki hívja a játékokat, még rosszabb lett, úgyhogy visszaadták McCarthynak. Én talán elsősorban egy offense coordinátor cserének látnám értelmét, hátha új lendületet ad. Egyszerűen lassú, ötlettelen, ezáltal kiszámítható az offense.

     24. Igen, Gunther vagy ki. igen, 12 is szar de a fal kivetelevel az egesz offense fosch.

     25. plus tényleg jók a közvetítések, szakkommentárral, háttéranyaggal. egyre több a csapat itthon is és a játékhoz nem kell jégpálya, el lehet kezdeni bárhol.

     26. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a jégkorong is elindult előre az utóbbi években :)

     27. igen, ehhez az kellett, hogy ne kizárólag Winter Classic meccsen fagyoskodjon az a pár néző, szépen elkezdett civilizálódni a sport és közönsége is, mostanra már talán van egy kis lóvé is, de ehhez még nagyon sok jégpálya és elszánt jégpapák kellenek.

     28. Nekem az maradt meg hogy Magyarorszagon az osszes amerikai foci csapat neve egy varos es egy angol szobol all. Miskolc Renegades, Budapest Wolves, Ujpest Bulldogs stb.

     29. ki ne hagyd a méltán ismeretlen Jászberény Wolverines-t :)

     30. népszerűségben és ismertségben ez aligha lhet kérdéses, hogy az NFL viszi a pálmát, sajnos az NHL és a hoki még mindig egy kissé idegen és keveseket vonz, sokan még az alapvető szabályokat sem ismerik, ahol nincs jégpálya ott semmi hagyománya.

     31. Egyelőre minőségi a változás A Spíleres PL közvetítések lényegre törőek, szakszerűek. tényleg üdítő.

     32. Hat en maradok Bloodzeednel. Mondjuk itt nemetben elo kellene fizetnem a sky-ra ha pl-t akarnek nezni. A sky allitolag itt megegyezett a Poollal hogy a osszes pl meccsunket eloben tolja. De a tokom se akarnemetul meccset nezni.

  1. Ez engem is erdekelne hogy hol lehet Erden a karacsonyi idoszakban Pool meccset nezni..

 24. Mivel nem fűtjük a konyhát, elég zord ott az idő, remélem este fél 11-kor nem kell kiköltöznöm…:)

  1. Én egy győzelemért egy lépcsőházban alvást is vállalnék, ha a kisangyal azt mondaná, hogy ez az ára. :)

 25. off: most nézem a tipszmiksz oldalát, és látom, hogy megint kisebb lett a Pool oddsa a végső győzelemre
  4,75 most, két hete még 5,25 volt
  pedig nem is játszottunk azóta meccset
  remélem holnaptól még lejjebb megy!

  1. ManCity és a Tottenham viszont igen és az ő pontvesztésük hat a mi odds-unkra is

  1. Mégis hol gyakorolják be az Ikarus leparkolását?

 26. off: menesztették a wolfsburg edzőjét. Elég nagy szarban vannak most eredményileg. Nyáron egy esetleges top4-el ricardo rodriguez talán már mozdítható lesz. Persze csak ha millie-t kitudná szorítani… :D

 27. Idegölő ez a várakozás, már csak ténfergek a házban.

  1. Igyál fröccsöt, és gyilkolj zombikat! Nálam bevált.

   1. (Az jutott eszembe, hogy nem igazán működik a klasszikus bölcsesség parafrázisa a zombik esetében, t. i. ‘csak a halott zombi a jó zombi’, mert már halottak. Értitek… Ezen most agyalok egy kicsit…)

    1. Próbálj meg kitalálni egy új színt addig.

     1. Töltsd le, vagy írj, és küldök egyet;)
      Úgyse olvassa senki. Vagy a Tiédet még igen?

     2. ja, még csak most kezdtem a rövidgyakorlatot :) köszi egyébként, de már 90%-ban megvan, csak még kiselőadást is kell csinálnom :D

     3. Azt ne mondd, hogy most akartál elkezdeni bármit is… ilyenkor már annyira semmi értelme. Majd holnap korán kelsz.

     4. Nyilván nem, de ilyenkor elhiszed.

   2. fröccs csak hétvégén volt, bár az szerintem még kitart… és toltam pár kört a Plants vs Zomibe játékkal. jöhet a meccs! :D

  2. Szerintem verd ki, csak hogy jobban teljen az ido.

   1. Mert a rendőrszakmában ez a legrosszabb… várni hogy történjen valami

  3. én is már marha nehezen bírom, most lett vége egy előadásnak, azon is kb csak rajzolgattam :D

  4. Annyira ki vagyok már éhezve, hogy szerintem még a Spíleres felvezetőt is megnézem! :-D

   1. Nem értem, hogy jön ide a szexuális étvágyad most

 28. 16 napot vártam erre az estére. 16 kínnal, szenvedéssel teli nap. Üdítő lesz látni játszani ma este a csapatot. Remélem kíméletlenül szétkapjuk őket :) de nem szeretném elbízni magamat, csak reménykedem :) A podcast baromi jó lett nagyon élveztem. Kifejezetten tetszett az intelligens társalgás, és pont elég volt a csipkelődés :D még több ilyet ;)

 29. Tonight’s #LFC team: Karius, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Can, Coutinho, Firmino, Henderson, Mané, Sturridge.

  1. Akkor se Lallana, se Wijnaldum. Jól látom?

    1. Én őszintén szólva reménykedtem, hogy Lallana a kezdőbe fog kerülni, de legalább a kispadra odafért.

     1. És Suárez? És Agger? Velük mi lett?

   1. Feltolt védelem, presszing, sweeper keeper?

    1. nem rég még mindenki úgy .gondolta Minyon jobb formában van most…
     én bízok Kariusban is :D

    1. és akkor Hendo meg Wijn helyére Can meg az övére? ez is lehet, sőt örülnék is neki, de sztem sanszosabb a két DM-es játék :)

  2. durva, hogy 2 alapkezdőnk helyére bekerült 2 tavalyi alapkezdő :D

 30. De Gea, Valencia, Bailly, Smalling, Blind, Herrera, Pogba, Fellaini, Rashford, Ibrahimovic, Young.

  1. SUBS: Romero, Rojo, Shaw, Carrick, Rooney, Lingard, Mata.

  2. Erosen bizakodo vagyok a Young-Fella duot latva.

   1. Fella lassú, szóval szarrá kell futtatni őt

     1. Jobb szeretném, ha a bíró szedné le a pályáról…

   2. Gyanus, hogy egy alattomos játék lesz. Mou-tól nem áll távol.

    1. BLind-Fella-Young. Ők hárman összehozhatnak egy pár hibát

  3. És ha jól látom, Martial sehol.

    1. Amúgy szerintem magasítani akarta a csapatát, látja, hogy ez az egyetlen ellenszer.

     1. ez is bőven benne persze mivel felbaszkodott labdákkal fognak játszani meg a rögzített szitukra.

  4. Mourinhot ismerve 1 pontért hajtanak majd….

   1. A parkolóban edzve gyakorolták a busz-formációt.

  5. Van Fellaini, biztos egy-két játékosunknak fel fog repedni a szemöldöke. Még lehet, hogy fogak is fognak hullani.

   1. Ezek nem a földön fognak játszani hanem ívelgetni fognak, félnek a presszingtől

   2. van Can meg Lovren, szóval max f*lloszjani foga repked majd.
    kéne alkalmazni Aggert, hogy tanítsa a srácokat „szabályos” szerelésekre

 31. Ahogy egy régi futballkönyvben olvastam:
  „Két csapat van a világon, akiknek káromkodás van a nevében: a Benfica és a Kib*szott Manchester United.”
  Legyenmáötvenpercmúlva!

 32. Nekem behalt a Fonat. Csak Disquson keresztul tudok irni

    1. De a Stretford is behalt. Lehet hogy lefagyasztjuk egymas szerveret? :D

 33. hát, ennyit a Moreno teóriáról :)

  Karius Clyne Lovren Matip Milner Can Hendo Coutinho Mané Firmino Sturridge

   1. basszus. még most se látom hogy hol volt ezelőtt.

     1. közben megvan. kurva kép. szöveget néztem csak :)

     2. Ugye te se gondoltad komolyan, hogy a meccs előtt 37 perccel még senki sem tette ki a kezdőt?

     3. jó hát most mit csináljak. megtettem, emmáztam. ide lőjetek :)

      ui.: és nem bántam meg

     4. Mindenkinek kellenek célok az életben. Nekem is van kettő:
      1. Meztelen, formás női seggeket fotózni
      2. Emmázás nélkül kapni emmát.

   1. Nana, azért a kommentben volt hozzáadott érték is. :)

     1. Én már felvételről nézem. Nem árulom el a végeredményt.

 34. Mindenki kocsmazik, ezert nem kommentel nagyon senki? :D

   1. Intravénásan be kell kötni.

    1. Ha nem sikerül, rektálisan adagolva is kikerüli a májat. ;)

  1. Én nem, én csak türelmetlenül várok.

    1. Dehogynem, csak be kell fejeznem a vendég öltöző ajtajának befalazását.

  2. DinTib keresett kocsmát. Nem tudom, hogy lett-e…

    1. Van jó magyar szak Rigában. Semmi sem kizárt.

 35. Sturridge 100.pályára lépése a Poolban, ha jól látom :) Csak meg kéne ünnepelni valahoooooogy, kedves Daniel…;)

  1. Hazat feltennem ra, hogy nem lesz clean-sheet.

   1. Hinni azert lehet. A Leicester is megnyerte a bajnoksagot :D

   1. nagyon gáz, remélem még csinálnak vele valamit

    1. A kulsoje jol nez ki, belul kene festeni vagy valamit csinalni vele

  1. ó, na most már megjegyeztem, hogy a sky bassza telibe mindig reklámmal :@
   Carra szólj már rájuk…

 36. Mou eddigi taktikaja: Rugjunk fel mindenkit a picsaba!

 37. eddig nem vagyunk a helyzet magaslatán. nagyon sok a rossz passz

 38. hát eddig nem nagyon jön össze ez a pressing

 39. eddig ez amolyan „jó az X az anfield-i pokolban” játék. csak senki nem szólt a ‘pool-játékosoknak, hogy ők játszanak otthon…

 40. mondjuk ha nem pattanna vissza hozzájuk minden egyes megszerzett labda…

 41. Ha igy folytatjuk csak ido kerdese mikor szopunk be egyet

 42. Ez eddig fosch, a kozeppalyat uraljak, kozunk nincs eddig a meccshez

 43. Muringyo egy ihletett pillanataban megnezett par 2007 es Pool dvd t es feltolta Benitez taktikajat

 44. Can messze van a jótól, Studge ékben pedig borzasztó kolonc.

  1. Studge-hoz el sem jut a labda, sőt a támadó harmadba sem. Inkább Can a kolonc

   1. azért mert elölragad, Firmino pl. ma is mintaszerű

  2. Studge tiz perce nem ert labdaba. Engem az eladott labdak szama jobban zavar

   1. mert pont még egy visszafutó fluid ember kéne Stu helyett

    1. Ezt mindenki úgy mondja, mintha Kloppo dortmundjába nem 1 lewa lett volna a csatár..

     1. És nem lehetseges hogy ő hasznosabb volt általában, mint ma Sturridge?

     2. Aki tízszer annyit melózott, mint a Főnéger

 45. Rühellem a hétfői meccseket mindig szarok vagyunk!

   1. Jol csinaljak. Azt teszik amit kell es nem ugyetlenul.

 46. Nem hittem hogy ezt mondom, de kell egy Lallana

  1. Nyilván mindig az a legjobb jatekos aki épp nem játszik :D

 47. ez a webb-imitátor bent hagyta a lapokat az öltözőben?

 48. Istenem, ez a bosnyák tirpák is mekkora egy ordas nagy türhő paraszt…

 49. spori otthon hagyta a lapokat… mencseszter melletti kis lakásában.

 50. Ezt a kopasz faszt. Fogadok Hendo elso komolyabb szabalytalansaganal villani fog a sarga.

 51. Karius….ma se lesz egy életbiztosítás

 52. Kariusal inkább hátra léptünk mint előre

 53. kérnék egy akadásmentes streamet. akár 120kbps is lehet

    1. ki lehet csak nem valami sokat latsz belole sajnos… anyjaba verje endivajna. dobhatom ki a digi boxomat.

 54. Ezzel a meccsel vallatni lehetne. Egyik csapat sem jó

  1. Kibaszott jol olik meg a jatekunkat. Ezert jottek.

 55. brr, ez a Mou számomra olyan, mint Travolta: amikor kedves próbál lenni, akkor a legellenszenvesebb…

  1. Mikor próbált Travolta kedves lenni hozzád?

  1. csak elhozta. azt hittem, teljesen elfelejtette.

     1. Arra gondoltam, hogy valamikor. Ez olyan népszokás…

    1. Nem, nem lett belőle piros, a 2.-at Young kapta reklamálásért.

     1. Jaaaaj, jól van már.
      Azt kérdeztem volna, hogy a meccsen lesz-e. Mert szokott.
      Bocs, hogy rosszul fogalmaztam.

 56. Ez elso felidot mou nyerte. Remelem Kloppnak lesz valasza erre, mert a masodikban be fognak egyet piszkalni ha igy megy tovabb.

  1. Ahogy mondtad Swansea félidő, csak a walesi csapat van olyan jó hogy ki is használja a hibánkat. :)

 57. tényleg nekünk fúj ez a fasz :DD enyhén befolyásolható az 50ezer szurkolóval…

  1. az új szabály szerint simán adhatott lapot, pláne, hogy Jáng folyton pattogott

   1. és a herrerák miért nem kapott már 3 sárgát? még a földön is kúrváskodik.

    1. ennyire ne utáld csak azért, mert gerrard buta volt :D

     1. Mondjuk korrekt játékvezetés mellett ő ma nem is játszhatna. :)

   2. én bailly sárgájára gondoltam leginkább. ha az sárga, akkor ti is simán kaphattatok volna 1-2-t

    1. az NBC-n azt mondták, hogy amikor volt a kétperces elbeszélgetés, akkor deklarálta a spori, hogy mostantól nem tűri ezeket, és Bailly volt az első, aki ennek a vonalhúzásnak a túloldalán találta magát

   3. Akkor a következő Coutinho reklamálásnál is jöhet a lap, ő is pattog rendesen

  2. Herrera lehozta 0 lappal. Nem szólnék semmit a helyetekben….

 58. huhh, Klopp besietett… biztos ácsolja a bitót :(

 59. Atya vilag… Reklamalasert tehenesz sarga… Ilyen alkesz idejebenelkepzelhetetlen lett volna..

  1. jah hát akkoriba young műesése büntetőt ért még az anfielden is. mondjuk az anfield súlyosbító körülmény volt.

 60. 30 percig megszeppenve jatszottunk. Utana meg csak siman szarul. Klopp-on a vilag szeme. Talaljon ki valamit.

 61. Dupla baj az első félidővel: Mou az 1 pontért jött, és ez a taktika ilyen szintű játékot hoz, illetve mi is olyan idegesek vagyunk, mintha első meccsünket játszanánk a felnőttek között.

 62. Sturridge el van veszve, Can nagyon gyenge, Manet leveszi Young :(
  Johet Lallana es Origi!

  1. 3 helyett 2? riszpekt, hogy esélyt akarsz adni a tehenészeknek :)

  2. Can amúgy Wijn helyén játszik, nem igazán látszik amikor játszik, de hasznos a rohamhollandunk ám

   1. Úgy folyik át rajta a labda mint a takony.

  3. Cou szerintem nem volt rossz, annak ellenére, hogy pontatlan volt, mint kb mindenki. Mocskosul remegtek a lábak az elején, de ha Kloppo lelket önt beléjük, akkor ez jó lesz!

 63. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet visszanézni az első félidőt?

 64. Klopp túlhűtötte a kedélyeket, most eloldja a karabinereket és jön a hevi metál.

 65. az mennyire troll – valami orosz stream – a szünetben a régi szép időket idézik fel a Moyes vezette MU szemszögéből :D

     1. Mit kezdjünk egy jégkorong kapussal? :-D :-D :-D Ja hogy SAF?

   1. Pont azt erzem bajnak h Stu nem tud bekapcsolodni a fluid front 5 jatekba.. Ezert Firmino kene hamis 9 be Cou vissza a helyere es Lallana meg a kp ra

    1. pontosan, a kerdes csak az bir-e Lallana 1 felidot?

 66. :D pont ezt figyeltem en is amit Carra mond a szunetben… muringyo 6-3-1 ben tolja igy 2 embere is van a halfspace ben es meg a wide area-t se hagyta uresen… Nyomorek bunker foci

 67. 2 – Liverpool have managed just two shots so far, their joint-lowest total in the first half of a PL home game (since 2003-04). Subdued.

 68. majd a második félidőben ütjük őket!

  1. Jut eszembe, eros gyogyszer van valakinek, ami kitud engem teljesen az ilyen tipusu meccsekre?

 69. Ket ilyen hiba tuti nincs egy meccsen. Ezt megusztak gol nelkul. Szoval nem panikolni.

 70. ezt a csávót nem akarom egy darabig a kapuban látni.

 71. Ha ezeket a faszságokat Klopp továbbra is elnézi Kariusnak (vagy legyen szó bárkiről), akkor komoly gondok lesznek a csapatmorállal.

  1. Ez érdekes lesz pedagógiailag….Bogdánt ilyenek után el is meszelte…Karius csak abban különbözik, hogy MÉG egyelőre kevesebb gólt kapunk emiatt, de ez tisztára random faktor…..ha így folytatódik, kapunk ezekből egy pár gólt

   1. Kariusnak az az előnye megvan, hogy német.

 72. na elmegyek uborkáért, addig úgyse lövünk gólt

  1. Hat ahogy kinez, akar mehetsz Balassagyarmatra is vontattal azert az uborkaert.

 73. Hát ez a német kapus nem az, akit mi kerestünk…

  1. Kezdem azt hinni hogy nálunk kahn is úgy viselkedne mint egy nyámnyila hülye gyerek.

 74. Basszus, csak olvasom, mindegyik sztrímem akad, megáll, kvaanyját! Miket csinál a német portás?

 75. fáj ezt kell mondanom Can szar Lallana fel

 76. Help! Félidőben elment az acestreamem, és azóta hiába kattintok bármilyen acestream linkre, vagy írom be a lejátszóba, nem indul el! Mit tegyek?

     1. nekem alapvetően nem szokott semmi akadni, de ezt a spanyol karattyolást nem bírom elviselni. Viszont azt nem értem, hogy miért nem indul el semmi acestream… :(

   1. nem jo fél percel előrébb van a streamnél

 77. Karius ne menjen jatszani a weakest linkbe, hamar kiesne.

  1. Az a helyzet, hogy túlságosan ki akarjátok szóratni őt és ez nagyon látszik.

   1. De ne mondd már, hogy 4-ből 1 ne ért volna legalább egy sárgát. Vicc.

    1. De ért volna, de azt megkapta Bailly, ami meg nem volt sárga

    2. Kommentator is most azt mondja, hogy mivel nem kapott valoszinu ezt visszajatszasnal eltiltas lesz majd utolag.

 78. Ket emberrel tamadnak le es siman zavarba hoznak minket kirugasnal.

 79. Csak azert nem kaptunk golt eddig Kariusrol a mai meccsen, mert Karius tul szexi a tehenesz szemeknek is

 80. Klopp elfelejtette leüvölteni a fejüket a szünetben, vagy mi törtènt? Ugyan olyanok vagyunk mint az elsőben….

  1. Vegigsumakoltak a meccset kizart hogy faradjanak

 81. Herrera akármilyen ellenszenves is néha, azt kell mondjam marha jól tolja

 82. de édes lenne egy 89. perces kamutizivel megnyerni a meccset

   1. szerintem egész korrekt, max egy Herrera sárgát lehet számonkérni rajta

 83. Hat ugy nez ki Stu csak a kicsik ellen lesz kezdo ha a ket brazil meg az afrikai bevetheto.
  Egybol megvaltozott a jatek.

  1. A ket brazil, meg az afrikai eddig is palyan volt. Akkor kitol valtozott meg a jatek? :)

   1. Attol hogy elol jatszanak harman, nincs koztuk a statikus kozepcsatar

  1. az első félidő alapján kb az egész csapatnak nem ment

 84. haha, Can :D
  -Könyöklés nálad semmi? akkor jóvan’ :D

 85. Az a helyzet hogy imádom az eredmenyek.com közvetítését :D

 86. Betolták a buszt, furcsamód most nyílik esély. Már az ikszre mennek.

    1. Most toltam be még egy pálinkát, lehet az beszél belőlem.

 87. Úgy megnyerjük ezt mint a szél. Ha nem akkor holnap nem eszek.

 88. Ez nem a mi napunk, Can seroja is romokban…

 89. Ha x lesz megnyerjük a bajnokságot én mondom.

 90. Jön a málészájú, remélem bever kettőt.