Kapcsoljuk a helyszínt!

Szerda este a Carlisle United nevű klub ellen játszik a Liverpool a Ligakupában. Tegye fel az a kezét, aki azonnal tudni szokta, hogy hányadik körénél tart a Ligakupa? Na, ugye!

bá

Ezt a meccset kezeljük a helyén. És ezt most nem azért írom, mert le akarom nézni a Carlisle Unitedet vagy a harcostársait, hanem azért, mert egy ilyen viszontagságos ősz alatt a Ligakupa meccseknél csak fontosabb dolgok lehetnek a klub háza táján. Ha biztosan továbbmegyünk: érzelemmentes whatever. Ha alig megyünk csak tovább: frusztrált whatever. Ha mindenki rajtunk röhög, mert kiesünk, mint Hodgson apánk alatt a Northampton Town ellen: ja, BRout!, de amúgy meg whatever. Nem túl hálás dolog önmagában erről a meccsről írni előre, akármit.

Szerencsémre azonban vörös szívünk egyik kis nyár óta kiburjánzott csücske örülhet: Bogdán Ádám kezdhet! Megnézhetjük, amint szögletet húz le. Szemtanúi leszünk, amint egy hazaadást a jobbról a bal lábára tesz át, és kipasszolja Gomeznek szélre. Azt is látni fogjuk, ahogyan egyszer a 68. percben szolidal eldőlve véd egy lövést. Ahogyan azt is, ahogyan kapuskirúgást végez el és átrúgja a labdát a másik térfélre.

Mindenki nagyon pumped? Akkor irány a Ligakupa közvetítés ezen az enyhe vénasszony-nyárias szerdán. Lehetne egy csomó más és jobb dolgot is csinálni helyette, de azok egyikén sem védene Ádám!

ps: eléggé tökön szúr BR, ha ezek után Mignolet-t kezdeti valamilyen furcsa kattanás miatt (de nyugodjak meg mert nem szoktak neki olyanjai lenni, ugye?)