Jakuzzi Hangjai – Liverpodcast

1411824827113_wps_16_LIVERPOOL_ENGLAND_SEPTEMB
Tér és
Formabontó formátumban jelentkezünk ma este szeretett tartalomfogyasztó közönségük megörvendeztetésére, ezúttal nem írásban, hanem dalban mondjuk el.

Jó, ott még nem tartunk, hogy beröffentsük a Fonat Faktor négyütemű motorját, viszont a mai összefoglaló gyanánt mi is a podcast gyártás rögös ösvényeire léptünk. Ez gyakorlatban annyit jelent, hogy Macca, Máté és szerény személyem egy skype confcall keretében beszélgettünk egymással majd egy órát, tervezetten a mai meccsről, de még inkább általánosabb dolgokról.

Ez volt az első, de rettegjetek, nem az utolsó ilyen próbálkozásunk, én imádtam, ezért biztosan fogunk jelentkezni még hasonlóval. Nyilván mi is még csak tanuljuk a „szakmát”, ezért be-becsúsznak kisebb malőrök, hallózások, nyakatekert mondatok, de ígérjük, hogy rövid idő alatt profi rádiósok leszünk, vagy mi. A bemutatkozás kapásból lemaradt, hogy a hangokhoz nickneveket is tudjatok kötni, bár engem szerintem meg fogtok ismerni. Aki megszámolja, hányszor használom az „abszolút értékben” kifejezést az vendégem egy csomag gumimacira. Mire leírtam, már csak fél.

Várjuk a visszajelzéseket, ötleteket odalent.