This. is. Liverpool.

Ez az a meccs, amiről nincs értelme beszélni, az a lassan tucatjával előforduló állatorvosi ló, ami megmutatja, hogy miért tart ott a Liverpool, ahol most. A Newcastle ahogy az előző két évben, úgy most is legfeljebb egy ikszre jött az Anfieldre, mi pedig legfeljebb egy ikszre voltunk képesek.

Nem is lesz hosszú most ez az összefoglaló, olyannyira nincs miről beszélni: a keret ennyit tud, Rodgers ebből a hozott anyagból ezt tudja összegyúrni. Csak néhány összefüggéstelen észrevétel: 1. egyre inkább kezd megmutatkozni, hogy az Allen-Sahin-Gerrard középpálya híján van egy vérbeli védekező középpályásnak. 2. José Enrique és Shelvey kombinált IQ-ja sem ad ki egy teljes értékű játékost, ösztönből pedig nem tudnak eléggé játszani. 3. Erősíteni kell és erősíteni is fogunk januárban. 4. Suárez formában van, kár, hogy szinte alig tudjuk ezt kihasználni. 5. Sterling helyezkedésén javítani kell, mert Suárez többször is helyzetbe hozhatta volna, ha időben felfogta volna a helyzetet. 6. A Digi remélem már az éhenhalás szélén van.

Sajnos fel kell arra készülnünk, hogy sok ilyen és még ennél rosszabb meccset fogunk látni januárig: eredménytelen nyomás alatt tartjuk majd az ellenfelet, néha kapura is lövünk, néha akár gólt is lövünk majd, de a kegyetlenebb csapatok ellen nem lesz esélyünk. A keretben levő tudást maximálisan kihasználja Rodgers, amit kell, megtesz, de nem lehet ennél többet kérni tőle.

Szóval brace yourselves meg minden, ez lesz itt még két hónapig.

szólj hozzá: Liverpool 1 1 Newcastle hoofoot.com Goals

Képek: liverpoolfc.com