A hónap képe – június

"Cogito ergo sum!"

Joe Cole újra itt, Suárez megállíthatatlan, Gerrard már egészséges, van még egy olaszunk, Hendersonról nem derült ki semmi, már rég kiszórtuk Poulsent, Aquilani marad, megy, marad, Suárez bajban, meg megint bajban, összefüggés van a bemutatás és a Chelsea-be igazolás közt, győzünk végre az Emiratesben, a golfütő hazatér, az USÁ-ban haknizunk, a Swansea pedig mégis félhet tőlünk. Liverpool. Egy hónap. Egy kép.

Mivel június nem volt épp egy mozgalmas hónap (leszámítva egy managercserét, de mi az nekünk már…), havonta jelentkező rovatunk kénytelen az Eb, azon belül is az angol csapat felé fordulni.

Azt nagyjából már a nulladik pillanatban, BR kinevezésekor tudtuk, hogy Andyfiú bizony olyan lesz az új rendszerben, mintha egy óvodás a négyzetformát próbálná belegyömöszölni a kör alakúba: alkalomadtán összejöhet, de nem. Hogy meg kellene-e válnunk tőle? A válasz egy határozott nem, de hogy a kezdőben nem sokat fogjuk látni, arra mérget vehetünk.

Elég faramuci egy helyzet ez, hiszen másfél éve nem akart idejönni, de elhozták, most meg nem akar elmenni, de láb alatt van. Az előző idény végére ráadásul teljesen alapember lett, az Eb-t pedig abszolút vállalható játékkal hozta. Nem lennénk most Andy Carrollok, na.

Kép: Scott Heavey/Getty Images