Az új menedzser pedig nem más, mint…

Úgy tűnik, hamarosan bejelentik Rodgers százados szerződtetését, és feltartóztathatatlanul betör hozzánk a kelta tiki-taka, ami nagyon rövidre fogva nem tűnik olyan elképesztő hülyeségnek, mert így talán megtanulják játékosaink, hogy mit kezdjenek majd a labdával, tehát igazi Liverpool-játékosokká léphetnek elő, nem csak játékosok lesznek Liverpool-mezben. Ezzel persze a későbbiekben még sokat fogunk foglalkozni, most inkább az izgat, hogy mi van, ha mégse Rodgers? Ha mindenkit átvernek Henryék, és valaki egészen mást szerződtetnek? Azon kívül, hogy leesne az állunk, hamar felismernénk azt is, hogy ezzel a tulajdonosok meg is határozzák azt az irányt, amerre elindul a még nem süllyedő, de már homokpadhoz közeledő komphajónk.

Az új menedzser, és ezzel az irányvonal tehát nem más, mint…

…Fabio Capello – Haladék

Nézhetetlen játékkal kiharcoljuk a BL-indulást, majd a következő szezonban hasonlóan élvezhetetlen focival megnyerjük a Bajnokok Ligáját, Capello a szezon végén elmegy, és kereshetjük az újabb menedzsert.

…Louis van Gaal – Arcbamászás

Luis Suárez kényelmetlenül érzi magát a növekvő számú színesbőrű játékos között, ezért elcseréljük Higuaínra, aki viszont megdönti Andy Carroll helyzetkihagyási rekordjait az itt eltöltött fél év alatt, mielőtt eladnánk az Internek 20 millióért. Ez persze minket egyáltalán nem izgat, mivel nyomatjuk a totális focit, Glen Johnson a házi gólkirály, és kétszer egymás után is a harmadik helyen végzünk, amikor Van Gaalnak elege lesz abból, hogy nincs teljhatalma, összebalhézik a vezetőséggel, és elmegy dél-afrikai szövetségi kapitánynak.

…Rafa Benítez – Hátraarc!

Három év alatt kipróbálunk 5443684368 játékost, kihozzuk a keretből a maximumot, berendezkedünk a negyedik helyre, de a Stoke-ot még mindig nem tudjuk megverni. Henryék megpróbálják eladni a klubot valakinek, aki építene stadiont, de mivel olajsejkeken kívül senki nem jelentkezik, a kínai állam szerzi meg a csapatot. Mivel Benítezről azt hiszik, hogy kínai, kinevezik a Liverpool főtitkárának. Jamie Carragher játékosok egy maroknyi csapatával elmenekül Tajvanra és megalapítja az Anfield FC-t.

…Joachim Löw vagy Pep Guardiola – Tolerancia

Rohamosan elkezd nőni a homoszexuális játékosok száma a csapatban, sőt hamarosan megvan az első, másságát nyíltan vállaló PL-játékosunk is. Természetesen a futballunk is szexi és hatásos, kétévente BL-döntőbe jutunk, és a bajnokságban is összejön egy ezüstérem, mégse érezzük magunkénak a csapatot, fura.

…Tony Mowbray – Inkvizícó

Kötelező és megbonthatatlan 4-4-2, Kelly, Skrtel, Coates, Agger – Cole, Gerrard, Adam, Downing – Carroll, Bellamy. Becsúszásokból és ívelgetésekből építkező támadójáték, az öltözőben nincs melegvíz, a stadionba nem engednek be nőket, legalább egy győzelem az Everton ellen, kilencedik hely, és ötödik kör az FA-kupában. Nem sokkal később kikapcsolják az áramot Liverpoolban, bandák lepik el az utcákat, anarchia és fosztogatás, középkor.

…Roy Hodgson – Meglepetés!

Ez még viccnek is rossz, de mit gondoltok, miért építgeti a válogatottban a Johnson-Gerrard-Downing-Carroll tengelyt? Még Hendo is ott van a padon a biztonság kedvéért, teljesen egyértelmű, hogy rögtön tudná, mit kell tennie, ha megkapná a kinevezést, azonnal visszahozná Poulsent és Koncheskyt. Persze, mi is tudnánk, mit kell tennünk.