A hónap képe – október

"Cogito ergo sum!"A csapat másnapos, Suarez megállíthatatlan, Gerrard már egészséges, van balbekkünk, Hendersonról nem derült ki semmi, kiszórjuk Poulsent, Aquilani harmadik olasz csapatát fogyasztja, Joe Cole a Lille-nél kezd új életet, Carroll ismét gólt szerez, összefüggés van a bemutatás és a Chelsea-be igazolás közt, győzünk végre az Emiratesben, a golfütő hazatér, az Everton-drukkerek pedig kritikán aluliak. Liverpool. Egy hónap. Egy kép.

Olyan kiszámítható és mainstream vagyunk, hogy az már-már minket zavar, de végigpörgetve az októberi posztokat úgy éreztük, nincs más választásunk: a hónap megint Luis Suarezről szólt, akit egyfelől testületileg feleségül vennénk, másfelől viszont legszívesebben leordítanánk egy-egy kihagyott helyzet után. De a végén aztán mindig bedob egy ilyen gólt, minket meg kenyérre lehet kenni, mint az egyszerű egyszeri Barcadrukkert, ha Messit lát a képernyőn.

forrás: LFC.tv

Nem véletlenül van ott az Aranylabda 23-as listáján sem: Luis Suarez az, aki soha nem tud unalmas és egyszerű megoldásokban gondolkodni, aki minden pillanatban valami brilliánsat akar húzni (ez a legnagyobb hibája is egyben). Stílust és régóta hiányolt látványosságot visz a Liverpool játékába, mi pedig nem tudunk elég hálásak lenni, amiért minket választott. A „Hónap képe” rovatunkat – szeptember után – ismét megalázó fölénnyel húzta be. Érik a Suarez-poszt.