Boldog 60. születésnapot Kenny!

Nehéz elmondani, mennyit jelent King Kenny a klub számára: egy ikon, egy kiváló focista, egy nagyszerű ember. A Liverpool történetének egy élő legendája, és legnagyobb örömünkre jelenleg is a csapat managere. Sőt, az utolsó edző, aki emlékszik még, hogyan is néz ki egy bajnoki trófea.

1977. augusztus 13-án kezdődött angliai karrierje, miután az akkor rekordnak számító árával először öltötte magára az azóta fogalommá vált 7-es mezt (a sors fintora, hogy pont a United ellen tette ezt). Négyszeres skót bajnok, négyszeres skót kupagyőztes, skót ligakupagyőztes, Liverpool-játékosként hatszoros angol bajnok, FA-kupagyőztes, négyszeres Ligakupagyőztes, valamint öt Charity Shield, három BEK, és egy Európai Szuperkupa boldog résztulajdonosa. Az elképesztő sort edzőként is folytatta: 3+1 angol bajnoki cím (utóbbi már PL a Rovers élén), 2 FA-kupa, 4 Charity Shield, egy skót ligakupa, valamint egy másodosztályból felrángatott Blackburn áll még a neve mellett.

Így, életed feléhez érve szeretnénk nagyon boldog születésnapot kívánni King Kenny-nek, és megköszönni, hogy immáron 34 éve része a klubnak!