December 29. érdeklődés hiányában elmaradt

Sokáig mérgelődtem a stream minőségén, mivel érthetetlen okokból enyhén lassított képet adott a Sopcast, így a kommentátor személyesen Darth Vader volt, míg a szurkolók legvadabb támogató rigmusai csak hőbörgéseknek tűntek. Aztán rájöttem, hogy semmi egyébről nincs szó, minthogy a kép- és hangminőség igazodik a pályán látott teljesítményhez. A felismerést követően megnyugodtam. A tegnapi performanszra csak egy logikus lépés érkezhet a vezetőség részéről, szívből kívánjuk, hogy ez minél hamarabb megtörténjék. Hajtás után azonban másra tereljük a szót.

Igazából nagyon sok dolgot tudnánk most írni a csapatról, rosszat meg még rosszabbat, de mindennél többet ér BalintosTheOriginal által az előző poszthoz linkelt Hodgson-interjú. Egyszerűen priceless.

Mivel a FA valamiért nem fogad el „A tegnapot felejtsük el!”- kérvényeket, ezért kénytelenek vagyunk mi kézbe venni az ügyet. Ellentétben a betyepesedett, bürokratikus angol szövetséggel, mi bátran nyúlunk a struccpolitikához, következzék tehát két klasszikus jelenet Dolák-Saly Róbert előadásában:

És hogy interaktívvá is tegyük a posztot, öt találós kérdésre várjuk a megfejtést:

1. Mi volt a tegnapi formáció? (a 4-4-2 nem elfogadható válasz)

2. Kyrgiakos mit keresett a Wolves térfelén?

3. Torres hányszor ért labdához?

4. Raul Meireles mióta balszélső/jobbszélső? (még ez sem derült ki tegnap)

5. Mióta tud egyáltalán apa sütni?

A helyes(?) megfejtők közt vállveregetéseket, egy virtuális kézfogást, és egyéb értékes ajándékokat sorsolunk ki.