Lads!

Jönnek a csirkék, vendégségbe. Vasárnap délután, amilyen bunkók, persze holnap munkaünnepe, mindenki piálhat nyugodtan, de akkor is.

Mit is írjak erről a meccsről? Létfontosságú? Nem. Hatalmas a harc az EL helyért? Nem. Rangadó? Nem igazán. Meghatja a tapírt a mai performansz? Nem. Lelki szemeim előtt nem igazán több ez a meccs, mint a hétközi WHU elleni. Egy sose semmit nem nyert csapat, akit eltart London népes lakossága a Pl felsőközéposztályában.

Nagy valószínűséggel a játékképe is hasonló lesz, jönnek majd a Tottenham kontrák, mi meg reménykedünk, hogy a mákdarálót bedugva hagytuk, mert lehet élcelődni a csirkéken, de átmenetből támadásban elég top szinten vannak. Érdekes lesz nézni, reagálnak-e Trent középpályára mozgására valamit, vagy csak nézik tátott szájjal

Ez a T’ham nem a legerősebb az elmúlt évekből, megint edzőváltás van, sőt az interim edzőt is leváltották. Ekkora ócskaságra talán csak a csirkék képesek, az elmúlt 6 meccsükből csak 1-et sikerült megnyerniük, nem a legjobb ómen, mielőtt az anfieldi pokolba érkeznének. Ugyan sikerült egy pontot megmenteniük a MU ellen, ami inkább indokolja a létezésüket, mint bármi más.

Nálunk kérdés, hogy a támadósorban van-e már akkora mozgás, hogy Darwin kezdjen, de szerintem továbbra is inkább a Jota-Gakpo-Salah triónk kezd majd, középpályán valószínűleg a futósabb Jones kezd majd. Itt már nagyon rotálgatni, vagy tartalékolni nem igazán kell. Maradtak a PL meccsek nekünk, ebből lesz a legtöbb kihozva.

Egy kis színessel zárnám a nyugodt vasárnap délelőtött, még pedig az a hír járja, hogy a Brighton szerződést ajánlott Milnernek, amit eddig mink nem tettünk meg, tehát könnyen lehet, hogy újabb játékosunktól veszünk a nyáron búcsút szintén 8 év után. A meccset a baromfiTV közvetíti.