Mit gondolsz a Patreonunkról?

Amikor kezdtük, nagyon meleg volt, most pedig fagypont környékén vagyunk, így nagyobb kockázatok nélkül mondhatjuk azt, hogy már megy egy ideje a Vörös Fonat Patreon programja. Most kikérnénk a véleményeteket arról, hogy tetszik és miket szeretnétek még látni!

A közösségi finanszírozás felé haladásunk átölelte a Fonat 2022-jét. Először a tavasszal merült fel, akkor készítettünk egy közvéleménykutatást arról, miket bírnátok Ti, olvasók, majd azokon alapulva a nyáron meg is indultunk. Fasza minőségű podcast, hosszabb lélegzetvételű írások nagyobb ívű poolos témákról, Fonat merch: ezek mind beindultak, illetve utóbbi esetében most zajlik az előkészítés.

Miután a Patreon felülete a támogatások menedzselésére proper, viszont a visszajelzési lehetőségek elég korlátozottak, emiatt gondoltunk arra, hogy nyitunk egy önálló Fonat posztot róla.

Mit gondolsz az eddigi crowdfund témákról? Aki támogatónk, azt kapja amire számított? Ha szerelni szeretne rajta, mi lenne az? Jöhet a hideg-meleg, dícséreteknek és kritikáknak is örülünk, hogy 2023-ban erősíthessünk rajta. Mi két dolgot fektettünk le egymás közt: a podcastnek a több platformon való elérhetőségének megoldását, illetve azt, hogy a visszacsatolásokra több teret szeretnénk adni. A.k.a. ez a poszt is például.

Egyúttal pedig megragadnánk az alkalmat, hogy publikusra tegyük az új podcastünket is, ami az eladásról készült: