Palac(e)unk lesz?

Második forduló záró meccsét a Crystal Palace ellen játszuk az anfieldi pokolban, talán 0-4-re nem fognak menni az első félidőben, az nagyon csúnya lenne, ha egy észak-angliai hagyományos nagycsapat ilyen durván megégne egy félidő alatt. Anyways, a hónapot megnyomtuk és teljesítettünk is a sok patronálónk felé, akik már hallhatták is a Jakuzzi hangjai legújabb epizódját. Innen is hálásan köszönjük, hogy végre fasza studiós minőségben hallhatjátok a bugyorgásunkat, pontosabban jelen epizódban Gringow kollégát és engem. Halgassátok egészséggel, a meccs előttig még pont belefér.

Adásmenetet oylan bőlére eresztem, milyenre a podcast előtti vázlatunkat tettem, főleg arról beszéltünk, hogy milyennek értékeljük a nyarat, jól tettük-e hogy Manéval bontottuk meg a legendás támadósorunkat, fogalmunk sincs, hogy kavar majd be a vébé a télen, valamint nem vesztünk össze azon, hogy most nem vettünk még középpályást, habár látjuk hová lehetne beilleszteni.

Hogy a meccsről is legyen szó, sok a sérültünk, cserébe kevés idő telt még el az alapozás végétől így aztán egy két helyen lukas gála kezdőt várok hazai pályán, kérdés Keita egészséges lesz-e vagy inkább valamelyik fiatal tölti majd be a lukat a középpályás hármasban. Még azt is el tudom képzelni, hogy Jürgen húz egy merészet és 4-2-3-1-gyel rárúgjuk 4 támadóval az ajtót a palotára.

Nagy titkot nem árulok el, ha azt mondom a Palace támadásainak fókuszpontja Zaha, de a másik szélen, vagy második csatárnak is bevethető Ayew is hasonló „gyorsnéger” stílusban képes futballozni, amire kontráikat építhetik. Mivel nemsoká játszunk ellenük így azon kívül, hogy bennmaradtak semmi említésre méltót nem tudok felsorolni az előző szezonukból. Vieria tehát jól végzi dolgát. A podcastban még nem tudtunk de azóta érkezett az infó, hogy korábbi 9-esünk Benteke elköszönt a klubtól és elhúzott levezetni.

Nem nagyon akarom fosni a szót feleslegesen a szezon második meccse, nyár esti kiadásban hétfőn, valószínűleg motiváció ügyileg rendben leszünk az x-es kezdés után, a fűre sem lehet panasz hazai pályán, szinte kötelező a három pont.

Köszönjük a patronálóinknak (nagyon hosszú és kényelmetlen ezt leírni, lehet áttérek a patronjainkra) és ha szeretnél támogatni minket, akkor azt a itt tudod megtenni.