Állítólag lesz meccs, mindenesetre edzés

Zsoltikám, már megint azok a sípcsontos dekazsugák. Eridj el inkább a Roni ABC-be, úgy néz ki, hétvégére meccs helyett gubafőzést kell beiktatni.
Igyekszik a ménkűverejték, Andorom, mikoris hatlapost kéne sütnöm anyósomék látogatására, és zárva a boltok.
Látom, elérkeztél az elhidegülés 3. fázisába, Zsolt, mindazonáltal erőt tudnál venni magadon kérlek, hogy ha már vasárnap ezek szerint vajas deszka lesz ebédre, attól még jóízűen fogyaszthassuk el szombatról maradt narancsos kacsasültjét Dzsémsznek?
Norbi bá, tudna lőni egy kis kölcsönwifit? Merhogy a Kréta rendszerben ott van ugye a digitális házi, igazolást meg így gondolom meccs hiányában ágál írni.
Nem baszogatásból mondom holland-surinamei testvérem, de ahelyett, hogy covidcsókot lehelsz a szöcske pofámra, oda kéne dübelezni a polisztirol lemezt a szaletli tetejére, hogy a jeladót felköthessük a suhancoknak.
Mit mondtak a közértbe’, Gábor, lesz a hétvégén parizer vagy újra krumpliskáposztát főzöl? – Nem tudják még. Felhívtam a FAszilitátor központot, azt mondta a Bayer Jóska, hogy gratulál a közösségi alapelvek megértéséhez, holmi parizerről most nem tud tájékoztatást adni.
Tudsz egy kicsit jönni, Jordán bátyám? Megébredt Karius bátya a kómából, és kérdezteti, miért nem hozza a posta a Népszabit. El kéne küldeni inkább bótba, mert a többi csak hevernyészni akar a hétvégén.
A jó élet, mind a 8 kapusunk covid-listás lett előttem? Elnézést, időt kérnék visszatérni az ön- és köztudatba.
Ennyi órája döglődik a francos kifliponthu. A csirkék mit esznek Londonban, Gábor? Azt hiszem, lassan nekünk is el kell költenünk Ibrahima krém brüléit.