Valami régi, valami új, valaki kölcsön? valami kék

Multifunkciós poszttal egy hónap csönd után jelentkezem újra, nehéz letagadni, hisz látjátok máshogy néz ki a Fonat! Emellett alig van egészséges játékosunk, a könyv fizikailag nálunk és nem soká nálatok is lesz, emellett még a BL meccs is van ma! Az élet pörög, mint a chemotoxos légy.

Aprópó ízeltlábúak, terveim szerint a mai beharang Fonat Zoo lett volna, ahol ecsetelem milyen csodás az atalantalepék faja. Azonban mivel tegnap este még javában heggesztettünk az új design elésítésével, amikor is megjött Máté remindere, hogy ugye írok beharangot is. Nem mondom, hogy elfelejtettem a mai vállalásomat, maradjunk annyiban, hogy hetekkel ezelőtt mikor beírtam magam tudtam, csak még nem sejtettem, hogy egy héten belül kezdek új munkahelyen (annak minden lelki megpróbáltatásával), jönnek meg a könyvek, indul az új fonat, ünnepeljük édesanyám születésnapját és még a WC-t is szét kell kapnom just for fun! A megrögzött Fonat Zoo rajongóknak be kell érniük egy kis videóval, ahol az atalantalepke, vagy más néven admirálislepk hernyójának dolgos hétköznapjait figyelhetjük meg.

Ha a meccs előtt 16 perccel érsz ide az olvasással, vagy csak lusta disznó vagy, akkor javaslom ugorj a 17. perc környékére, ahol már előbújt bábjából az állat és a bogáncsvirág előtt mutatja meg magát teljes pompájában.

Nem mondom, hogy teljesen zsoké vagyok a bergámói csapat mindennapjait nézve, viszont MacKóliszter kollega jól foglalta össze arc poeticájukat a frappáns elnevezéső posztjában: „Ő kúr valakit, vagy őt kúrják, tökmindegy, csak kúrás legyen és az csattogjon de úgy, hogy még a szomszéd kerületben is hallják.” A digóról dióhéjban ennyit, talán még érdemes megjegyezni, hogy 4 ponttal állnak a csoportban holtversenyben az Ajaxszal, ha itt bravúrt akarnak elérni, akkor jönniük kell előre.

Na de mi újság a rehabon? Hangzik a kérdés egyre sűrűbben ha a Liverpoolról esik szó. Kérlek alássan nagyjából tök mindegy, hogy a két Carol játszik CB duót vagy bárki más az elmúlt évek álhatatos munkájának köszönhetően bárki aki felvette a vörös mezt tudja mi a dolga, mit vár el a vezetőség és hol lesznek a társak akik segíthetnek. A német precizítás megmutatja magát itt bizony betonbiztosak az alapok, ha a futballról van szó. Ha a másodvonalas játékosokat rakjuk be a rendszerbe ott pusztán a fizikumon vagy a képességeken kell gumikalapáccsal dolgozni, hogy passzoljon a kirakós, de az alapjáték teljesen ugyanaz.

Bevallom hát, én rettentően élvezem a mostani meccseinket. Az elmúlt két-két és fél évben annyiszor láttam a gálakezdőnket bedarálni bárkit, hogy újat ad Jonest, a megérő félben lévő Milnert, Jotát, CB párban Fabinhot és Matipot, 6-osban Ginit nézni, ahogy minden ellenlábasnak az orra alá dörgölik a szarospelenkát. Mellesleg mindenhol máshol is ugyanez a shit show megy, a heti két meccs az heti két meccs. Emlékezzünk mielőtt megindult a szekér Kloppal, Mané hiányában milyen világégés volt januárban, pedig az csak másfélhónap dara volt.

Mivel a Bl csoportot toronymagasan vezetjük és elég egy győzelem a biztos továbbjutáshoz, egy kellemesen pihentetett kezdőt várok, annak minden szépségével. Jó lesz, ha edződnek a kicsik egy játszó csapat ellen.

Apropó új design, tündeszemem kiszúrta tegnap este, hogy a kommentmező buboréka nem kattintható, ezen kívül egyelőre más hátrányt nem szenvedtünk el. Not bad, de nyugtával a navot! Ha a meccsbe már éppen belealudnátok, vagy másnap kiüti a szemeteket valami az oldalon, vagy csak szerettek visszajelzést adni, ne tartsátok magatokban, jöhet a kommentek között kinek mi tetszik, mi nem, mi hiányzik, mi nem! Valamint köszönjük a támogatóinknak, mivel a könyv projektbe be tudtuk venni a megújulást is, aminek azért már itt volt az ideje.

Még egy gondolattal zárnám a kicsit csapongó, de beharangozómat. Nem csodálom, hogy Kloppot nem szórakoztatja, hogy csapágyasra hajtatják mindenkivel a nagy gonddal felépített keretét ezzel a menetrenddel. Még ha sportszakmailag érdekesek is a meccseink, hogy a beugrók hogy oldják meg a feladatukat, maximálisan egyetértek a hétvégi meccs utáni cenzúrázott nyilatkozatával. Ugyan poénból a szezon eleji jósdában beírtam, hogy Kraw lesz a CB-nk, de ha így mennek a dolgok könnyen lehet, hogy januárban már csak fifában játszák le a bajnokságot a csapatok éjjeli őrei.


Közben pedig emlékezzünk meg a valaha élt egyik legjobb játékosról, aki már személyesen vitatja meg, kinek is a keze volt benne az angolok elleni 86-os VB góljában.