Visszavágó

Mennyire nyalom Glent, hogy még ő is velem tart rögös utamon a csicskakupák, izé, csicskupák helyén kezelése miatt indított gerillaharcomban. Számokkal, geci, számokkal. Megőrülsz. Viszont az az érdekes helyzet állt elő, hogy pár nappal később megint a Dinamó következik az étlapon, szóval nézhetjük úgy is, hogy a szar főpróba után majd az előadás.

Egyébként annyi szénné-rommá adtam a csicskupás kezdőnket, hogy az elmondhatatlan. Majdnem sikerült telibe eltalálnom, egyedül talán Mané kezdetése volt számomra indokolatlan, de legnagyobb bajom tényleg ez legyen. Sidenote: Mégis mi a búbánatnak kéne történnie, hogy Solanke tétmeccsen játszhasson? Studge helyett bőven jöhetett volna a 60. perctől, de egyébként Bobby helyett a szélre is inkább ő kellett volna. Mindegy. Szóval pont én vagyok az, akit egy felsőbb összefogás elleni picsogás a legjobban fárasztott egész életemben. Melegített golyók, köcsög FA, meg hogy a Realnak elcsalták, meg könyökölt, brühühühü. Mindig azt szoktam mondani, hogy akkor vagy fel kell lázadni jogi úton, vagy lerakod a dollárt egy malagai hentes CB gyereknek, és eltöredet Ramos lábát, aztán amikor viszik le a hordágyon a VIP páholyból látványosan integetsz, hogy mindenki értse az ok-okozati összefüggést. De ha csak sírsz magadban, azzal pont szart se érsz, úgyhogy légyszíves hagyd is abba a picsába. Csodálatos elvek egy csodálatos embertől, tudom. Mégis, azért csak fúrja az oldalam, hogy ez a Karalábé nevű csicskakupa lehet mégse annyira nekünk volt kitalálva, mert megkapjuk pont a Dinamót, majd a bíró pont kurvára megfújja az idegenbelit, úgy, hogy a kibaszott VAR-t nem képes értelmezni. Ja, hogy Hazard ellen nem véd? Persze, hogy nem, de nem azon az egy kurva gólon ment el a meccs, csak úgy FYI.

Hanem kicsit rajtunk is, mert volt azért ziccer elég. És láttuk, hogy van még hova fejlődnie a B csapatnak, meg azt is, hogy pl. Shakirának minden előzetes nyavajgás ellenére lehet helye a kezdőben is akár. A lényeg, hogy ha azt vesszük, hogy ennek meg kellett történnie, akkor ez most itt volt jó helyen. Leakadunk végre a verhetetlenség témáról, lesz még ilyen a bajnokságban is nyugi, hogy kiszopkodunk valaki ellen, bíróval, vagy anélkül, ilyen ez a popszakma. Meg egyébként sokkal jobban baszott volna fel, ha a bajnokságban cseszünk el három pontot egy ilyen meccsen, ilyen játékkal, ilyen körülmények között. Nyilván nehéz még bármit mondani a bajnokságról, mert a pozitív / negatív sémák minden csapatnál eléggé változatosak tudnak lenni. Egyelőre úgy áll a dolog, ha a nagyokat nézzük, hogy a Dinamó – Shitty- Jómagunk hármas az, aki kitartóan maradhat a felsőbb régiókban, és lesz egy Csirke – Arsenal – MU hármas, ahol kérdés, hogy fel tudnak-e lépni „közénk”, hogy marad a majd jövőre lemez. Mou-t imádom, ahogy bomlasztja a csapatát, MRI-nek meg szerintem bőven elég feladat valahogy védekezésre tanítsa a fiait, mintsem hogy olyan nagyon komoly elvárásai legyenek az élet felé. A csirkék meg azóta basznak fel, amióta léteznek, szóval valszeg Kalácsképű Kane Kapitány tizijeivel majd kapaszkodnak valameddig.

Pont ezért idegenben ez most egy kurva fontos meccs lesz, mert a felső hármasból játszunk valakivel. És ez a Karalábé vereség egyébként lelkileg pont ezért jött jókor. Mert a korábbi esetekkel ellentétben most végre kurvára vissza tudunk vágni. Csöves bíró? Lekönyökölnek a szögletnél a 90. percben? Kamutizi? Jóvan, mire jön fél év múlva megint a Watford, a WBA, vagy a Stoke, már fasz se emlékszik erre. De ez most itt van. Másik csapat lesz mindkét oldalon, de ugyan az a mez, amit viselnek, és kurvára a látni akarom rajtunk, hogy ezt kurvára nem gondolhatják komolyan.

Mert apjuk faszát. Idejönnek, hazai pályán, könyökölnek, ütnek vágnak, mi meg focizni próbálunk, mert mindig mi vagyunk a jógyerekek? Hát faszt. Nem érdekel, hogy 4-3-3, vagy 4-2-3-1, nem érdekel, hogy Matip vagy Gomez, vagy hogy Gini, vagy Keita. Nem érdekel a bíró, nem érdekel, hogy szemükbe süt-e nap. A stoplit akarom látni a fasszopó Barkley mellkasán. A térdet akarom látni a csöves Azpi tarkóján. Azt akarom látni, hogy megmutatja ez a csapat, hogy nem csak játszani tud, hanem bele is tud állni valakibe, élesbe, hátulról. Nem érdekel, ha döntetlen lesz, nem érdekel, ha kivételesen még ki is szórnak tőlünk valakit. Életed fociját játszhatod, ha a vakegér rigó úgy dönt, úgy is baszhatod, senki nem hoz neked piros pontot, jutalomfalatot, feloldozást érte. Szombaton, 18:30 főműsoridőben, az egész kibaszott univerzum, és nem mellesleg az egész PL szeme láttára akarok látni 22 feltartott középső ujjat, hogy persze, lehet minket szoptani, csak kurvára nem érdemes. Ja, hogy szegény Kanté nem bántott senkit? Nem baj, majd hazamegy, és szétosztja Kovacicnak, ahonnan hiányolja már az univerzum.

Leszarom az edzőjüket, leszarom a felállásukat, mégjobban leszarom hogy most Villany inside winger, vagy Giroud fejjátéka, a vérüket akarom látni a zöld gyepen, meg a kurva anyjuk hátán. A visszapattanó effektek, a tüzet, az akaratot akarom látni a csapatomon, a többi, az eredmény, a felállás, a cserék meg csak mellékkörülmények. Élesbe, hátulról.