Mikor már azt hittétek nem lesz összefoglaló, de mégis, viszont mégsem

Vannak azok a helyzetek a hétköznapokban, mikor eltervezed a hetet, pontosan tudod, hogy melyik nap mit, hol, mettől, meddig, feláll a rendszer, atombiztos, mint a Studge sérülés. Azonban Karma néni rossz lovat kezdett el kényeztetni és minden megborul egy szempillantás alatt, aztán csak kapkodsz a káoszban és próbálod a legkevesebb veszteséggel fedezni a visszavonulást. Nem, most nem a Liverpool januári-februári vesszőfutásáról van szó, még csak nem is a két csibe kezdetéséről, hanem pusztán a mai poszt születéséről.

Nem árulok el nagy kulisszatitkot azzal, hogy a jakuzzi környékén nem csak a felszopó hölgyek működnek olajozottan. Az egyes ki-beharangok és egyéb posztok leosztása precízen simul a jakuzzi tagok időrendjébe, viszont a szombati meccs összefoglalójáért nem volt óceánparti napfelkeltében félmeztelenül megvívott szamurájkard párbaj. Sőt leginkább a kutya se akart / se ért rá írni arról, hogy mennyire is fáj, hogy Jézusunk orkálarcot öltve vezeti a sötétség seregét a barcelonai úton, de azért a hűséges aprítók megmaradtak, mert hideg van ám télen és bár elég nagy tuskó, de shakirára alapozni a tüzelő lerakatot nem a hosszútávú tervezés ékköve. Tehát nem látva az előttem tornyosuló foscunamit könnyedén bólintottam Joe Allen második eljövetelének megéneklésére, azonban jött az élet és már az is csodaszámba ment, hogy láttam a meccset szombaton. Majd egyik nap követte a másikat és már is elérkeztünk a szerda estéhez és a futball univerzum legszörnyűbb párosításának meccséhez, amikor szabad óráim lettek kiharangozni.

El is játszottam  gondolattal, hogy írok arról, milyen érdekesen nem működött a 3-5-1-1 az első félidőben, az amúgy a szezonban már a hatodik piramist felépítő Hamesz miatt, aki szinte elfelejtett belsőközéppályást játszani a nagy átnevelésben. Vagy arról, hogy Atom-Anti mennyire szélsővédőt játszott wingback helyett, és ez a két elfalazás már elég volt ahhoz, hogy elemi erővel omoljon össze a labdakihozatalunk és maradjon szinte teljes elszigeteltségben Origi és a kis Woody. Vagy arról, hogy az ifjút mennyire elnyomták és faragták az orkhordák, vagy arról, hogy egy elváltás sorozattól eltekintve működött a védelmünk az első félidőben, de ebben már semmi újdonság nincs, ha lőhet egyet kapura az ellen ellenünk abból gól lesz. Azt is írhatnám, pont annyira került kényszerpályára Kloppó a kezdővel kapcsolatban, mint én a hét elején, viszont a 3-4-3-at nagyon is tudatosan építi fel a csapatnál, hogy Mané nélkül is legyen élet, valamint arról, hogy bár végülis csak bejött az egy félidőnyi előny, de azzal, hogy C. Adam ügynök váltotta Allent jól pöcsön lőtte magát a Hughes, még ha csak kényszerűségből is. Na meg persze Mignon lerángatta Canról az öltönyt, megette, kiszarta és a wonderboy Berahino szemébe kenegette! Ehelyett viszont bő két évvel az első után következzen a Google -szív- Fonat második felvonása, mert ez ilyen úszok az árral hét. Jöjjenek hát az elbaszott kereső kifejezések, amik hozzánk kalauzolták a törzsgárdánk leendő tagjait.

brendan rodgers wallpaper: 5 találat és még pár elírt nagyon hasonló keresés remélem sikerrel járt és megtalálta a tökéleteset.

sturridge gyógyul: ha valami, akkor ez állandó volt az elmúlt években a házunk táján.

5998680553815: úgy tűnik ez lehet a bajnoki címünk grabovoj számsora, mindenki gondoljon erre egy fényes fehér háttér előtt, de csak majd jövőre.

suárez statisztika: talán az a két dolog, aminek fontosságát majd minden fonat olvasó elismeri, egy percig sem csodálkozom, hogy nálunk futott zátonyra ez a szörf kísérlet.

hol nézhetem a barcelona athletico madrid meccset: utólag is, ha teheted komám gyorsan gondolkodj el az életeden.

angol haj: a liverpooli támadócápánkra gondolhat az egyszeri internet felhasználó, egy meredek rorschach teszt asszociációs folyamat mentén. Ehhez persze tudni kell, hogy kedvenc svédünk anyanyelvén a hai (ejtsd: haj) cápát jelent. Vagy csak Milner tincseket keresett volna eBay-en.

mindenszar.hu voltak itt hullámvölgyek, valahova a 6-1 környékére, vagy az idén januárra tippelném a találat, amikor eljött a fonat diszkosz első Armageddona.

barna börüeknek mer nagyobb a fasza mk t a fehernekha tudjátok a választ írjátok meg, vagy megcsörgetjük a piros telón Manét.

legfurcsabb peniszek: csúnyán elírták a penészket, bár talán Moreno megtudja mondani mi a helyzet a pincében.

a kutya abbahagyja a patkányozástAquila non captat muscas, de rég volt már SaSunk, illetve ennyi állat már a Fonat Zooba se fér el.

spiler.tv nyakAki annak a szerencsének örvendhet, hogy az új sport csatornán követi meccseinket, persze ha éppen nem a nagyecsedi horgász és ürgefuttató eseményeit közvetítik helyette, azok megismerik a kedvenc törzsből forduló kommentátor-műsorvezető-házigazda showmant egy szóból is.

horvat hadero – dejan lovren fenyegetés: két külön keresési kifejezés, de igen szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Igazán érdekes, hogy vajon mikor pötyögték be a második felét, mert a fenyegetés és a Lovren szókapcsolat jelentéstartama teljesen megfordult az évek során.

balotelli problemak – teljes film magyarul szerelem kolcsonben: A másik páros a listán önmagáért beszél, ez tuti McA kolléga magányos estéjének eredménye lehet.

schweinsteiger megöregedett:  meg

hany gramm egy tapirfasz: Az irány nem rossz, de a tapírfaszt nem grammban mérik, hanem angol pontban.

sztrókot kaptam: Bournemouth meccsek. Jobbulást innen is a keresőnek.

puncirol almodni: jól jelzi, bitekre fordítva a fonatot jellemző férfi öltöző szagot.

komuves dekoltazsok nok: Szóljatok, ha megvan Milner női alteregója, illetve nem tudom Claire Rourke, hogy áll a falazással.

hiányoztál