Memorialis


Igazából én csak learatom Lacko77 babérjait azzal, hogy az ő képeivel nyitom a posztot, meg nagyjából a lényeges tartalmát is ő írta, miszerint.

Fontos lenne, hogy azért valamilyen feltételeket is támasszunk. Nem arra gondolok, hogy csak valami magasztos szöveg kerülhessen a kőre, hanem hogy valami keret azért legyen. Először is a technikai feltételek: 3×20 karakter, csak az angol ábécé, ill csak bizonyos speciális karakterek: / . , – & ! * engedélyezettek. Aztán, szerintem
1. legyen a szövegnek kötődese a Fonathoz/LFC-hez
2. más csapatról trollkodásról nem szólhat
3. lehet poén is, de olyan legyen, ami sok év múlva is érthető+feleljen meg az első pontnak is.

Ennek megfelelően várunk minden javaslatot és megfejtést vagy a Fonat Facebookján rendes üzenetként (légyszi ne a falra), vagy email-ben a vorosfonat1@gmail.com címre. Ezek még fognak rostálódni egyrészt rajtunk, aztán rajtatok, de előbb-utóbb ebből lesz a nagy mű.

Mivel viszont a pénz már bántóan rég összegyűlt (bocs a késlekedésért), ezért most adunk valami határidőt a dologra, mondjuk legyen meg még a héten vasárnap éjfélig, hogy utána átmehessen a rostákon.

A technikai részletek akkor odafent, kicsit szűk a keret, de egy erős kezdő11-en kívül most nincs is szükségünk másra.

Poénkodni meg nyilván a kommentmezőben (a nagy kőre ráírva képkivágással), de amit komolyan gondoltok, azt küldjétek el a két csatorna egyikén is. Most pedig lavina.