Leedsfogó

preview_imageItt vagyunk ismét a Mikiegér kupában a 8 között. Az ellenfelünk a Championship egyik legjobb formát mutató csapata. Az ellenfél személyénél sokkal fontosabb, hogyha most tovább megyünk, akkor meghosszabbodik az ünnepi pörgés, hiszen ebben a sorozatban – ugyan szó volt róla- még nem törölték el az oda-vissza vágós rendszerű elődöntőt.

A játék képe alapján nagydolgot nem lehet mondani, megint egy Ikarusz törős meccsre lehet számítani. Ismerjük ezeket a meccseket, ha nem pörgünk 100%-on és nem állnak rendelkezésre az extrém fluid fiúk akkor bizony frusztráló élmény tud lenni az ilyen meccs az első gólunkig, mint kaptunk erről emlékeztetőt az elmúlt két összecsapáson. Mikor is eszméletlen módon nem akartak focizni az ellenfeleink, amit nem lehet csodálni, hiszen a szezon elején 3-6 gólokkal küldtük haza a focizni akaró kicsiket, így hát nincsen kedvük focizni.

aea3b3c95be16b368691732609d4b6cdcc53759dd386880dd1251b926ce48b08Nagyon kíváncsi leszek a kezdőre, mivel nem lesz könnyű megtippelni, hiszen a sorozat elején full kezdő ment ki szerencsétlen sokad osztályú ellenfeleket kinyírni, míg a legutóbbi meccsen mikor már bejött a fitnesz kérdés már egy kellemesen fiatalos csapatot láthattunk. Azt gondolom, hogy Coutinho-Lallana-Sturridge sérülése miatt és a közelgő ünnepi pörgés miatt nem a gála kezdő fog kifutni. Sturridge és Ings sérülése azt jelenti, hogy dájmondolni most nem fogunk, így jó eséllyel marad, az idei 4-3-3. Reménykedem egy Minyon – Alexander-Arnold, Lucas, Klavan, Moreno – Stewart, Grujic, Wijnaldum – Mané, Origi, Ejaria kezdőben, hiszen így gyakorlatilag, akit csak lehet, pihentetnénk – a sérülések miatt több csere nem fér bele. Sőt ha Ojo elég egészséges már Mané helyett elnézném. Alapvetően ez a kezdő nagyképűen elég kell, legyen egy Championship csapat ellen.

Szóval összegezve egy frusztráló meccsen tartalékos csapattal kicsi győzelmet várok.