Felhívás táncra

Az EB alatt sem áll meg a Fonat folyam, viszont a jobb meccsek hiányában a nagyra nőtt válogatott szünetben újra körkérdés rovatunké a szerep. Az eddig megszokott kérdések helyett egy sokkal kötetlenebb téma lesz a főszerepben, egy kisebb komplex feladatot ötlött ki a Jakuzzi brainstormingja. Mivel a piros telefon még mindig itt porosodik a sarokban, Ayre Harley-ja pedig valahol egy szederbokor mellett hever porzó tankkal szeméthegyek árnyékában, úgy gondoltuk érdemes lenne beleszólni, merre is legyen az előre a következő szezonban Kloppéknak.

Csapja fel hát mindenki a football manager sapiját, bújjon a maszturbáló papucsába és kanalazza gyorsan ki a #borsófőzeléket, mert ez a feladat: miket gondolsz hiányposztnak a keretben, ezeket kikkel oldanád meg a piacról értelmes keretek között, nem, Bale nem jön Moreno helyett.

A peremfeltételek is kellenek, hogy ne szálljon el mindenkiben az elnyomott Pérezbe öltött Abramovics. Maximum 6 érkezővel lehet számolni, minden új és elküldött archoz kötelező indoklást írni, hogy miért is illik/nem illik bele a Kloppballba vagy mi olyat ad a csapatnak, amivel eredményesen szerepelhet. Ugyebár a következő szezon nemzetközi haccíntérmentes lesz, így kérdés az ígéretes fiatalok közül kiket éri meg inkább cserébe küldeni vagy itt tartani a Domestos kupákra, valamint azt is, hogy az eredményes szezonunk után viszont a keret se vékonyodjon el egy következő európai kupaküzdelemre.

Úgy gondolom a realitáshoz közelebbi opció, ha a TC-Klopp igazolás vonalon mozogna mindenki és a 6 érkező nem mind marquee lenne. Nettó költésre számoljunk 75m £-ot, plusz a lapátra kerülők teoretikus árával okosan játszani. Ez a része a feladatnak elég önmérsékletet igényel és elképzelhető, hogy átdolgozásra visszakerül a közlés előtt a szerzőhöz a beadvány. Szóval érdemes indokolni, kit miért annyival számoltatok amennyivel.

Új ötletek, felállások, érvelések, kispad, taktika, scout videók, minden játszik, várjuk a Brendant megszégyenítő 150 oldalas dossziékat és ppt-ket, nagy szerencsétekre a Megváltót már nem kell újra igazolnotok. Statokkal érvelni ér.

Kalandra fel!

Disclaimer:
Tényleg elsődleges az érvrendszer és a realitás, ha FIFA módba kapcsol valaki az nem feltétlen fog kikerülni, lebegjen szemetek előtt a Fonat zászlaja és Indykailát dobjátok a picsába.
Határidő: június 20.
Az irományokat ide várjuk: vorosfonat1@gmail.com
Aki rászánja magát az írásra dobjon egy mailt a nickjével és hogy fog írni.