Deadline day sokadik

babelcopter

Beléptünk az utolsó 24 órába, amikor még lehet igazolni a szigetre a téli átigazolási ablakban. Az elmúlt évekhez hasonlóan eseménytelen volt eddig a téli ablakunk, az utolsó géppuska ropogás így télen a Studge-Cou páros érkezésével volt, ám inkább reménykeltő kockázatos igazolásként érkeztek és nem a navégreamarqueemegjött életérzést erősítették. Eddig egy szerb fiúcska nézett be egy aláírásra és érkezett egy colos box-to-box védő kölcsönbe.

Öt évvel ezelőtt két az állóvizet jobban felkavaró események történtek. Torres ment, Suárez jött. Nagy dolgok voltak ezek, a fonatot is beindította az első élő babelcopter nap, engem is kiugrasztott egyetemista bunkeremből és életem első fonatos kommentelésére adtam a fejem aznap este. Álmomban sem gondoltam volna akkor, hogy öt év múlva én fogok kommentfogót írni. Nagyon messzinek tűnik az a nap, hihetetlen mélypontnak éltem meg akkor többek közt Fernando távizását is. Szerencsénkre jött Lajos és hasonló örömteli pillanatokat szerzett Liverpool mezben.

Kicsit múltba révedősre sikerült a babelcopter poszt, de bocsássátok ezt meg nekem, ezennel megnyitom a #borsófőzelék csapját, várjuk a 83 gólos csatárt.

Szolgálati közlemény, achtung! Tudjuk még nem tökéletes a taccson a régi oldalról átvett posztok minősége, csapataink harcban állnak szíves türelmet kérünk. Peace!