Babelcopter nap, vagyis deadlányday kommentfogó


Eljött hát a téli átigazolási ablak utolsó napja, ahol bár várhatóan a mi csapatunk szempontjából semmi érdemleges nem fog történni, ez nem akadályozhat meg minket abban, hogy tekintélyes mennyiségű tengerész ízű szeszesital elfogyasztása után együtt röhögjünk a többi, töketlen testkereskedőkkel transzferrequestet tétován távoli térségekre tologató tanyasi társulaton.

A tavalyi szezon alkalmával se vettünk senkit, de olyan, örök érvényű szóvirágok születtek, melyek mementói lesznek évtizedek múltán is vidám kompániánknak. Látom is magam előtt, ahogy az atomháborútól letarolt Földön a BR pincéjéből katakombákból előmászó, Medvedisznó-patkányemberek egy rég elfeledett kor jelei előtt leborulva imádkoznak a falba vastagon vésett #borsófőzelékhez. Van miért élni, na. Mi fog történni ma este? Veszünk végre valakit? Nálunk köt ki Cavani? Izzítják már a helikopátert Benzema segge alatt? Megunja végre a véget nem érő csuklást és autóba ül repülőre száll Reus? Zacsi?

Maradjatok velünk, a tények ismeretének a hiányát pedig palástoljátok el iszonyat mennyiségű tömény elfogyasztásával, ahogy teszi ezt mindenki a Fonaton és az NSO-nál úgy általában. Lásd kivel van dolgotok, most még nyerhettek is: Aki a legnagyobb eszetlen faszság átigazolást bekommenteli (nem csak Liverpool vonatkozásban) ami meg is valósul éjfélig, az komoly jutalomban részesül, amit a Jakuzzi tagjai nyújtanak át szeretettel. El sem tudjátok képzelni mi lehet? Izgultok? Már izzad a tenyeretek? A nyeremény nem más, mint, wait for it,

Egy éves Teenage Mutant (Ninja) Turtles The Macca Times előfizetés, hangoskönyv formátumban, amit az én legszebb káromkodásaimmal kiegészítve felolvas Kautzky Armand. Ráadásul megkapjátok hozzá Máté gondozásában a „Honnan lőjünk veszélyesen” kiskönyvet, aminek nem csak a focipályán, de a helyi trafik kipakolásakor, illetve kezdő pornósként is nagy hasznát veszitek majd. Az én tippem: Macaulay Culkin a MU-ba, így engedve a magyar családok nyomásának, le tudják forgatni Karácsonykor a Reszkessetek betörök remake-t, Falloszjanival és Shrekkel.  (Bár utóbb majd kiderül, hogy a srácot korábban Wenger is megkörnyékezte. Ennek a sportértéken némileg ront, hogy akkoriban Macaulay csak 10 éves volt.)

Dübörögjön hát a Skysports, dőljön be az ablakon a Daily Fail, verjen le a lábunkról a Metro mint óvatlan nyugdíjast a Deákon, szóljonanak Indykaila harsonái, egy szóval: #Fröcsögjön!