Római kommentfogó

Két év gyorsan lepergett, 2012 után újra észak-amerikai túrán vagyunk, és újra a Roma jön szembe a Fenway Parkban 3 nap híján napra pontosan. Mivel még mindig előszezon, meg nyári chill, így ismét csak kommentfogó van, de mivel Máté kiterjesztette ezt a műfajt, és már a Preston ellen is egy kisebb poszt lett belőle, így muszáj felvenni a kesztyűt, és LudasMatt meg is ihletett rá.

Spot the difference.get

  • a múlt heti Preston elleni kezdő tagjai közül mindenkinek van nyaka – ellenben McLaughlinnal
  • Skrtel a maradék haját is lefogyózta két év alatt
  • egy sárga -> lila váltás ment végbe az emberi ízlés leghevesebb tiltakozása ellenére is
  • az 1 kopasz + 4 Mickey egér felállásból 1 kopasz + 4 séróbáró verzióra frissítettük a rendszerünk, BR ledobja az láncot.

De amúgy most komolyan, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, az ilyen összevetésektől jön rá igazán az ember, hogy két év alatt azért mennyi mindent ért el a klubvezetés HR szinten. Még akkor is ha Joke-ot csak pénzért tudtuk másra sózni, meg még ha hiányzik is egy kicsit Gula vagy Spearo. Hashtag Nagytakarítás.

Ennyit a múltról meg a változásokról, mi az amit még érdemes tudnunk a mai meccsről? Kábé semmit, talán annyit, hogy a vébé hangulatát utánozandó nagyon későn/korán kezdődik (éjjel fél 2-kor) a StreamTV-n, azt, hogy a Roma se tervezi szétszakítani az istrángot, és, hogy a legjobbjuk – Strootman – még mindig sérült. Ennyi pont elég is lehet ahhoz, hogy a 2 évvel ezelőtti végeredmény számilag ne változzon, de a mi nevünk mellett álljon a 2-1 görbébb fele. Egy Southampton dupla nekem bőven megteszi az éjjelre – de elismerem, nincsenek nagy elvárásaim, ma már végignéztem az elejétől a végéig a Tour de France aktuális etapját.

Aki ennél izgalmasabb Liverpool – Romára vágyik, az kívánja vissza magát 2002 tavaszára, és élvezze ki Litmanen és Heskey góljaival a 2-0-át, és a negyeddöntőbe jutást. Mindenki másnak sikeres harcot kívánok az ébren maradáshoz mikor Skrtel három percen belül ötödjére passzol hátra Jonesnak 2-1-nél.