Meccsnézés a United ellen

Nem szokott külön posztot kapni egy-egy meccsnézés, inkább csak odaírjuk a beharang végére, hogy aktuálisan hol leszünk a csoporttal, de most az egyik tagunk – nevezzük Zsoltinak, mert ez a becsületes neve – mert egy nagyot álmodni, és több napos meccsnézést tervez, amihez a nem pestieknek szállást is talált 1600 Ft/éj áron. Részletek hajtás után, a felmerülő kérdésekre itt a kommentek közt ő fog válaszolni. Az esemény oldalát meg ITT éritek el.

Idézet jön:

 

A „Soha Nem Szurkolsz Egyedül” Liverpool szurkolói klub szervezésében Bemutatjuk:

Országos Liverpool szurkolói találkozó+ Liverpool-Manchester United derby végigszurkolása.

Augusztus 31-Szeptember 1-2! Ez lenne a Liverpool-Manchester United derby időpontja. Szállást sikerült találni a Liverpoolos Pub közelében. A program valahogy így nézne ki:

Aug 31,Szombat: Beérkezés, elszállásolás. A Népligetnél, a Nyugati,-Keleti,- valamint Déli pályaudvaroknál is egy-egy szervezőnk fogja várni az érkezőket. Ismertetőjel: VÖRÖS Liverpool mez.

Ha mindenki megérkezett, létszámtól függően közös foci.

Este pedig bográcsozás a Pista Néninél.

Szept. 1, Vasárnap: MECCSNAP! Ezen a napon őszintén szólva, egész napos rákészülésre gondoltam. Szurkolói dalok felelevenítése, zászlókészítés, egy esetleges laza belvárosi kocsmatúra, hátha összefutunk pár Unitedessel egy kis banter erejéig meccs előtt. A kora délutáni meccskezdés előtt egy-fél órával már szeretnénk a törzshelyen lenni, elkezdeni hangolódni.

Majd meccsnézés, őrületes szurkolás, győzelem esetén meghatározatlan mennyiségű szeszesital bevitele, vereség esetén a bíró ill. a tehenészek szidása, majd az első pontban vázolt tevékenység gyakorlása.

Szept. 2,Kijelentkezés, könnyes búcsú, hazautazás.

A szállásról: A Pista Nénitől mindössze 4 villamosmegállóra találtunk szállást, 1600 Ft/éjszaka áron. A szállásdíj összegét teljes egészében a helyszínen kell fizetni. Az ár étkezést nem tartalmaz. Elegendő számú jelentkező esetén a szállásadó külön emeletet utal ki számunkra.

Négy ágyas szobákban tudtok majd aludni, természetesen ha barátaiddal, ismerőseiddel érkezel, kérhetitek, hogy egy szobába tegyünk titeket. Minden szobához tartozik toalett, viszont a zuhanyzás központilag történik.

Mivel Pest mellett lakom, így komoly kérdéseim nem merülnének fel, egyedül az, hogy mivel kora délután van a meccs, ráadásul vasárnap, így nem lenne-e célszerűbb még akkor utána megejteni a hazautazást. Kivétel persze, ha nagyon nyerünk, és kiiszuk a hordókat, akkor nyilván van értelme egy gyógyalvásnak.
Részemről ennyi, örömködjünk, sokasodjunk, és legyünk minél többen, a januári Negro-partin több, mint 30-an voltunk, miért ne szárnyaljuk ezt túl?