A hónap képe – május

"Cogito ergo sum!"King Kenny visszatért, Meireles megint gól lő, az Anfielden ismét a texasiak ellen tüntettek, Torres szerint az ember vére mégis kék, Hodgson úgy gondolja, csapata jól játszott, de John W. Henry is ott volt, Reina mindent kivéd, ám mégis Carragher ordításától hangos a pálya, Joe Cole és a piroslap, avagy Kyrgiakos és az Everton, Konchesky rémes, Suarez debütál, Babel Howard Webbel álmodik, Agger és a viking temető esete, Houllier tapsot és három gólt kap, Benitez sakkban veri a BBC-st. Liverpool. Egy hónap. Egy kép.

Bevallom, talán sosem volt még ilyen nehéz képet találni a rovathoz: a két vereség ellenére jól teljesített a csapat, nehéz volt bárkit is kiemelni. Aztán eszembe jutott, hogy King Kenny 3 éves szerződést írt alá. Be is dobtam a Google-be, majd kis keresgélés után megláttam ezt.

Maxi hiányzott még a képről/képből. Középszerű játékosnak tartottam sokáig, valószínűleg sokan még mindig annak tartják, de könyörgöm: hét gól három meccs alatt? Két mesterhármas? Hol járt ez az ember eddig? A kérdésre válaszolva: nem igazán tudjuk. A lényeg az, hogy Kenny megtalálta és visszarángatta.

Érdemes elidőzni az arcokon. Ezért Kenny a Liverpool edzője.

forrás: sbet7.com